Brigitte Smets, Marc Schepers, Derya Erdogan en Joost Venken van de lijst Rood-Groen voor Hasselt.
Volledig scherm
Brigitte Smets, Marc Schepers, Derya Erdogan en Joost Venken van de lijst Rood-Groen voor Hasselt. © BELGAONTHESPOT

Ex-CEO CityDepot trekt 'Rood-Groen voor Hasselt'

HASSELTMarc Schepers (46) zal als lijsttrekker van 'Rood-Groen voor Hasselt' de strijd aangaan voor de burgemeesterssjerp. Dat de oprichter en voormalig CEO van CityDepot naar voren wordt geschoven, is een verrassing, maar zelf noemt hij de overstap naar de politiek minder ingrijpend dan velen denken: "Als ondernemer met een sociaal hart, ben ik altijd gedreven geweest door een sterk maatschappelijk engagement."

 1. Sportief verantwoordelijke Danny Ceyssens (Termien): “Stopzetting competitie was de enig mogelijke optie, maar de voorbereiding van het nieuwe seizoen starten we sowieso vroeger”
  Voetbal Derde nationale B

  Sportief verantwoor­de­lij­ke Danny Ceyssens (Termien): “Stopzet­ting competitie was de enig mogelijke optie, maar de voorberei­ding van het nieuwe seizoen starten we sowieso vroe­ger”

  Wat iedereen verwachtte, is nu eindelijk een feit. De crisiscel van de KBVB heeft beslist om definitief een streep te trekken onder het amateurvoetbal van dit seizoen. Dit betekent dat alle uitslagen en rangschikkingen worden geschrapt en dat er dit seizoen geen kampioenen, stijgers of dalers zijn. Enkel de profcompetities in 1A, 1B en de Super League in het vrouwenvoetbal worden nog uitgespeeld. Ook het jeugdvoetbal beneden U13 blijft mogelijk.
 1. David krijgt de schrik van zijn leven: zes leeuwen liggen op het terras van zijn vaders woning
  Play

  David krijgt de schrik van zijn leven: zes leeuwen liggen op het terras van zijn vaders woning

 2. Racistische man vernielt buurtwinkel van Afghaanse migrant: "Al-Qaeda, Osama!"
  Play

  Racisti­sche man vernielt buurtwin­kel van Afghaanse migrant: "Al-Qae­da, Osama!"