Ter illustratie.
Volledig scherm
Ter illustratie. © BELGA

Ellen verstuurde en verloor laptop van 2.500 euro via Bpost: “Geen verzekering en verkeerde afzender betekent weinig vergoeding”

Dure spullen verstuur je maar beter niet via Bpost: die les leerde Ellen Vaes al doende. Haar dure laptop moest in Nederland geraken, maar arriveerde er nooit. Tot overmaat van ramp bleek de vergoeding die ze van Bpost kreeg slechts 169 euro te zijn. “Geen verzekering betekent geen vergoeding", klinkt het bij Bpost.

 1. Vooruit komt op voor zelfbeschikkingsrecht tijdens actie in Hasselt: “Ook in ons land gaan er extreemrechtse stemmen op om rechten terug te draaien”
  Hasselt

  Vooruit komt op voor zelfbe­schik­kings­recht tijdens actie in Hasselt: “Ook in ons land gaan er extreem­recht­se stemmen op om rechten terug te draaien”

  Aan de bibliotheek op het Kolonel Dusartplein in Hasselt tekende Vooruit deze vrijdagochtend present om op te komen voor de vrouw. De politieke partij deelde plaktattoos en flyers uit, specifiek om het zelfbeschikkingsrecht te ondersteunen. “Jaarlijks sterven 70.000 vrouwen door een onveilige zwangerschapsonderbreking. Dat is toch hallucinant?”
 2. Wat valt er allemaal te beleven? Is er nog een schaatsbaan? En waar kan ik parkeren? Alles wat je moet weten over Winterland Hasselt
  PREMIUM
  Hasselt

  Wat valt er allemaal te beleven? Is er nog een schaats­baan? En waar kan ik parkeren? Alles wat je moet weten over Winterland Hasselt

  Nog tot en met 8 januari kan je op Winterland Hasselt terecht om de gezellige kerstsfeer op te snuiven. Meer dan 55 standhouders staan er weer klaar om zo’n 600.000 bezoekers te verwelkomen. Maar wat valt er juist te beleven op Winterland? Waar kan je best parkeren en wat zijn de openingstijden? Wij bundelden alle praktische info in een handig overzicht.