Onder meer Willy Somers zorgde voor een succesvolle openingsavond van de vijftiende editie van het Schlagerfestival in Hasselt.
Volledig scherm
Onder meer Willy Somers zorgde voor een succesvolle openingsavond van de vijftiende editie van het Schlagerfestival in Hasselt. © Het Schlagerfestival

Eerste avond van Schlagerfestival brengt 60.000 feestvierders op de been

HasseltLiefst 60.000 feestvierders zakten vrijdagavond af naar de eerste avond van het Schlagerfestival in de Hasseltse Trixxo Arena. Allemaal konden zij, mits een Covid Safe Ticket, uitbundig meefeesten op de 15de editie in een uitbundige zaal vol zwierende servetten en op livemuziek van onder meer Willy Sommers, Christoff en De Romeo’s.

  1. Joris De Ceunynck wordt nieuwe coach U14 bij Limburg United: “Klaar voor nieuwe uitdaging”
    basketbal Limburg

    Joris De Ceunynck wordt nieuwe coach U14 bij Limburg United: “Klaar voor nieuwe uitdaging”

    Als speler kan forward Joris De Ceunynck terugblikken op een mooie carrière. De laatste vijf jaar stortte hij zich volledig op coachen. Na enkele boeiende avonturen kwam ex-prof en sportief manager Thomas Dreesen van de Limburg United Academy met de vraag om hem te vervangen bij de U14. Een mooie uitdaging om de Limburgse toppers bij de jeugd trachten te vormen met het vooruitzicht op een profcarrière.