Onder meer Willy Somers zorgde voor een succesvolle openingsavond van de vijftiende editie van het Schlagerfestival in Hasselt.
Volledig scherm
Onder meer Willy Somers zorgde voor een succesvolle openingsavond van de vijftiende editie van het Schlagerfestival in Hasselt. © Het Schlagerfestival

Eerste avond van Schlagerfestival brengt 60.000 feestvierders op de been

HasseltLiefst 60.000 feestvierders zakten vrijdagavond af naar de eerste avond van het Schlagerfestival in de Hasseltse Trixxo Arena. Allemaal konden zij, mits een Covid Safe Ticket, uitbundig meefeesten op de 15de editie in een uitbundige zaal vol zwierende servetten en op livemuziek van onder meer Willy Sommers, Christoff en De Romeo’s.

 1. Klassiek spaarboekje bij grootbank? Dan verdubbelen je spaarcenten na… 636 jaar
  Spaargids.be

  Klassiek spaarboek­je bij grootbank? Dan verdubbe­len je spaarcen­ten na… 636 jaar

  De rente op onze spaarboekjes is al lang geen vetpot meer. Bij de wettelijke minimumrente voor gereglementeerde spaarrekeningen, die de meeste grootbanken hanteren, duurt het liefst 636 jaar vooraleer je spaarcenten verdubbelen. Wie kiest voor spaar- of beleggingsproducten met een hoger rendement, slaagt er mogelijk wel nog in om bij leven zijn kapitaal met 100% te zien aangroeien. Spaargids.be beschrijft hoe dat kan.
 2. Marijn Convents (RC Hades): “Nipte zege tegen Berchem Sport doet enorm deugd”
  voetbal 2de nationale B

  Marijn Convents (RC Hades): “Nipte zege tegen Berchem Sport doet enorm deugd”

  Elk team in tweede nationale B spreekt vol lof over de kwaliteiten van RC Hades. De resultaten vallen dit seizoen tegen. Blessureleed, pech bij de afwerking, enkele spelers in mindere vorm. Allemaal factoren die een rol speelde bij de 5 op 21! Zaterdagavond was het nog eens feest in het Kiewitstadion. Marijn Convents scoorde na tien minuten tegen Berchem Sport. Dat was voldoende om de drie punten thuis te houden.
 3. Hasselt, Diepenbeek en Zonhoven schakelen jobcoach wijk-werken in voor 3.669 werkzoekenden
  Hasselt

  Hasselt, Diepenbeek en Zonhoven schakelen jobcoach wijk-wer­ken in voor 3.669 werkzoeken­den

  De stad Hasselt heeft samen met de gemeenten Diepenbeek en Zonhoven via de projectvereniging Wijk-werken Midden Limburg een jobcoach wijk-werken aangeworven. Zij moet de 3.669 niet-werkende werkzoekenden in de gemeenten vlotter begeleiden naar een duurzame job. Bedrijven en gemeenten die beroep doen op zo’n wijk-werker, betalen mee aan het systeem. “Zo investeren bedrijven en gemeenten mee in kansen voor langdurige werkzoekenden”, klinkt het.