Hasselt opent binnenkort de 'Duck Shop' op Quartier Bleu ter gelegenheid van de 'Duck Parade' die eind augustus van start gaat.
Volledig scherm
Hasselt opent binnenkort de 'Duck Shop' op Quartier Bleu ter gelegenheid van de 'Duck Parade' die eind augustus van start gaat. © RV

Eendjes veroveren Hasselts straatbeeld tijdens eerste editie van ‘Duck Parade’

HasseltVanaf 21 augustus pakt Quartier Bleu uit met de eerste editie van de ‘Duck Parade’ in Hasselt. Tijdens deze campagne worden vijftien reusachtige kermiseenden verspreid over de Hasseltse binnenstad en Quartier Bleu, waarlangs alle Hasselaren en bezoekers op ‘duck tour’ kunnen. De eenden krijgen ook een artistiek likje verf van een kunstenaar, en worden op het einde van de parade geveild. De opbrengst daarvan gaat naar Een Hart voor Limburg.

  1. Directeur slaakt noodkreet na nieuwe besmetting in Genks woonzorgcentrum: “Vaccinatie en coronapas? Niet voldoende”
    Genk

    Directeur slaakt noodkreet na nieuwe besmetting in Genks woonzorg­cen­trum: “Vaccinatie en coronapas? Niet voldoende”

    De woonzorgcentra van het Zorgbedrijf Ouderenzorg Genk (ZOG) kampen opnieuw met coronabesmettingen, dit keer in woonzorgcentrum Toermalien. Zeker zes van de zestien bewoners zijn daar besmet, net als vier medewerkers. Dat terwijl de bewoners en medewerkers allen gevaccineerd zijn. Jos Aben, directeur van de Genkse woonzorgcentra, slaakt een noodkreet. “Blijf u aan de maatregelen houden.”