© Bart Leye
Volledig scherm
© © Bart Leye

Een wandeling maken tijdens het werk? Uw personeel werkt nadien opvallend sneller

Stel: je mag tijdens de werkuren gaan wandelen, een fietstochtje doen of deelnemen aan een workshop om vogelvoederhuisjes te maken. Gaat je stress dan naar beneden, en daalt dan de kans op een burn-out? Zeer duidelijk, zo blijkt uit wetenschappelijk onderzoek van de UHasselt. Straffer nog: eigenlijk is het voor de werkgever niet eens tijdverlies. Frisse en uitgewaaide werknemers werken nadien immers meer geconcentreerd én opmerkelijk sneller.

0 reacties

 1. Huiszoeking bij Truiense journalist Dirk Selis (46) in onderzoek naar lek Veerle Heeren: “Meteen duidelijk gemaakt aan speurders dat ik bronnen niet prijsgeef”
  Play

  Huiszoe­king bij Truiense journalist Dirk Selis (46) in onderzoek naar lek Veerle Heeren: “Meteen duidelijk gemaakt aan speurders dat ik bronnen niet prijsgeef”

  “Dat de politiek het gerecht inschakelt om een journalist de mond te snoeren, vind ik een verkeerd signaal”, zegt Dirk Selis (46). Bij de Truiense journalist, die als eerste de gelekte documenten over de vroegtijdige vaccinatie van burgemeester Veerle Heeren ontving, werd donderdagavond een huiszoeking uitgevoerd, om zijn bronnen te achterhalen. Die worden verdacht van schending van het medische beroepsgeheim en hacking.
 1. Indrukwekkend: luister mee naar het geluid van ijs
  Play

  Indrukwek­kend: luister mee naar het geluid van ijs

 2. Politicus rijdt in de auto, maar doet alsof hij thuis zit tijdens videovergadering
  Play

  Politicus rijdt in de auto, maar doet alsof hij thuis zit tijdens videoverga­de­ring