Maak een romantische wandeling in het gratis wandelpark van Bokrijk.
Volledig scherm
PREMIUM
Maak een romantische wandeling in het gratis wandelpark van Bokrijk. © Luc Daelemans

Een romantische wandeling, een culinair diner of een spannende activiteit: verwen je Limburgse geliefde met één van deze zeven lokale tips

LimburgOver een week is het zover: dan schiet Cupido opnieuw zijn pijlen weer raak. 14 februari is dé dag om je (toekomstige) partner in de watten te leggen. Al is het geen kinderspel om met leuke date-ideeën op de proppen te komen in volle coronacrisis. Daarom helpen wij jou een handje door de zeven leukste én lokale tips te delen. Van online alpaca’s spotten tot een volwaardig romantisch diner, alsof je gewoon op restaurant vertoeft. 

 1. Hasseltse studentenregatta voor tweede jaar op rij geannuleerd
  Hasselt

  Hasseltse studenten­re­gat­ta voor tweede jaar op rij geannu­leerd

  Al vijftien jaar organiseren de Hasseltse onderwijsinstellingen samen met de stad Hasselt de Hasselt Student Regatta, de befaamde botenrace. Helaas heeft de 16de editie nog niet kunnen plaatsvinden, en ook een herkansing dit jaar zit er wegens de coronacrisis niet in. “Na de aankondiging van de ‘paaspauze’ zagen we onze kansen om de boten te water te laten helemaal slinken”, reageert schepen van Jeugd en Evenementen Habib El Ouakili (RoodGroen+).
 1. Volg samen met Sven Ornelis en stadsgids Patrick een culinaire tour in New York
  Play

  Volg samen met Sven Ornelis en stadsgids Patrick een culinaire tour in New York

 2. Man grijpt lynx die zijn vrouw aanvalt: "Ik ga je doodschieten!"
  Play

  Man grijpt lynx die zijn vrouw aanvalt: "Ik ga je doodschie­ten!"