Drugsbende actief vanuit Hasseltse gevangenis: huiszoekingen in cel van drie gedetineerden

HasseltDe politie Limburg Regio Hoofdstad heeft een drugstransport vanuit Spanje onderschept. In het voertuig ontdekten de onderzoekers 20 kilogram cannabis. Er zijn aanwijzingen dat het transport vanuit de gevangenis van Hasselt is georganiseerd. Daar zijn onder andere drugs gevonden. 

  1. Dennis Hamers en Eendracht Termien ontvangen zaterdag KRC Genk voor eerste oefenduel: “We gaan de supporters een aangename partij serveren”
    voetbal derde nationale B

    Dennis Hamers en Eendracht Termien ontvangen zaterdag KRC Genk voor eerste oefenduel: “We gaan de supporters een aangename partij serveren”

    Naar goede gewoonte speelt derdenationaler Eendracht Termien zaterdag om 16 uur gastheer voor grote buur KRC Genk. Het is ook meteen het eerste officiële aantreden van Dennis Hamers als trainer van Termien. Na acht jaar Tomas Daumantas neemt de Maasmechelaar er de trainersfakkel over. “De grasmat ligt er als een biljart bij en onze spelers willen net als die van KRC Genk de toeschouwers op een aangename oefenpartij trakteren”, zegt Dennis Hamers.