Een patiënt onder invloed van alcohol sloeg zondagnacht een ambulancier en een verpleegkundige van het Jessa Ziekenhuis werkonbekwaam. Ook een ambulance raakte flink beschadigd.
Volledig scherm
Een patiënt onder invloed van alcohol sloeg zondagnacht een ambulancier en een verpleegkundige van het Jessa Ziekenhuis werkonbekwaam. Ook een ambulance raakte flink beschadigd. © Borgerhoff

Dronken man slaat ambulancier en verpleegkundige werkonbekwaam: “Onaanvaardbaar”

HasseltEen dronken man die verzorging nodig had nadat hij betrokken was bij een vechtpartij aan de kermis in Runkst, heeft zich bijzonder agressief gedragen tegenover zijn hulpverleners. De man viel hen aan, en beschadigde het ambulancevoertuig met een zuurstoffles. “Onaanvaardbaar”, reageert Jos Vandekerkhof, medisch directeur van het Jessa Ziekenhuis, geschokt. Het ziekenhuis heeft klacht ingediend. 

  1. Antwerpse makelaar wil Limburg veroveren: “Deze provincie heeft nu eenmaal een erg interessante vastgoedmarkt”
    PREMIUM
    Hasselt

    Antwerpse makelaar wil Limburg veroveren: “Deze provincie heeft nu eenmaal een erg interessan­te vastgoed­markt”

    Heylen Vastgoed schakelt een versnelling hoger in Limburg. Op termijn opent de van oorsprong Antwerpse makelaar er maar liefst drie nieuwe kantoren. Hasselt is het eerste aan de beurt met een nieuwe vestiging vanaf oktober. In het voorjaar van 2023 volgen er nog twee in de provincie. “We willen er op termijn de nummer één worden”, zegt bestuurder Johan Heylen.