De raadkamer wilde Coonen en co vrijlaten onder voorwaarden.
Volledig scherm
De raadkamer wilde Coonen en co vrijlaten onder voorwaarden. © RV

Drie hoofdverdachten corruptieschandaal De Voorzorg blijven in de cel

HasseltDe raadkamer heeft vandaag de vijf hoofdverdachten in het corruptieschandaal van De Voorzorg in Hasselt vrijgelaten. Het parket gaat echter in beroep voor de drie kopstukken waaronder directeur van De Voorzorg Tony Coonen, boekhouder Dirk M. en Daan M. van Immo Top invest. Iedereen in de cel blijft tot de Kamer van Inbeschuldigingstelling opnieuw oordeelt.

 1. Voorzitter Horeca Genk over opening terrassen op 8 mei: “Nog veel vragen en slapeloze nachten, maar we proberen positief te blijven”
  PREMIUM
  Genk

  Voorzitter Horeca Genk over opening terrassen op 8 mei: “Nog veel vragen en slapeloze nachten, maar we proberen positief te blijven”

  Het Overlegcomité heeft het licht op groen gezet voor de heropening van de terrassen op 8 mei, tenminste onder bepaalde voorwaarden. Nieuws waarop Kaatje Goyens (35), voorzitter van de vereniging Horeca Genk en tevens zaakvoerder van eetzaak Krok, gemengd op reageert. “De binnenruimtes mogen nog niet open, waardoor het capaciteitsverlies enorm is. Het nieuws stelt niet echt gerust en bezorgt me zelfs nog meer angst. Maar goed, er wordt nagedacht over veilig terugkeren naar de horeca en dat is een positief signaal.”
 1. Man grijpt lynx die zijn vrouw aanvalt: "Ik ga je doodschieten!"
  Play

  Man grijpt lynx die zijn vrouw aanvalt: "Ik ga je doodschie­ten!"

 2. Strand van Knokke overspoeld door feestende jongeren
  Play

  Strand van Knokke overspoeld door feestende jongeren