Enkele medewerkers van de politiezones Kanton Borgloon en LRH hebben positief getest op het coronavirus. Dit is een illustratiebeeld.
Volledig scherm
Enkele medewerkers van de politiezones Kanton Borgloon en LRH hebben positief getest op het coronavirus. Dit is een illustratiebeeld. © ANP

Drie bedienden politiezone Kanton Borgloon besmet met coronavirus, ook vijf medewerkers van LRH testen positief

COVID-19 maakt voor niemand een uitzondering, ook niet voor mensen die bij de politie werken. Zo blijken er drie bedienden van de lokale politiezone van het Kanton Borgloon besmet met het coronavirus. Ook bij de Limburg Regio Hoofdstad tekenden vijf coronatesten positief.

 1. Genkenaar (25) die bij wijze van ‘verrassing’ zijn aanstaande wurgde, krijgt celstraf van drie jaar
  Genk

  Genkenaar (25) die bij wijze van ‘verrassing’ zijn aanstaande wurgde, krijgt celstraf van drie jaar

  Een 21-jarige vrouw en een 23-jarige man stonden in de zomer van 22 augustus 2018 op het punt om te trouwen, toen ze samen op hotel gingen in Hasselt. “Ik heb nog een verrassing voor u", vertelde de man. Hij wekte de indruk de vrouw een halsketting om te doen, maar in plaats daarvan begon hij haar te wurgen. De vrouw liep ernstige bloedingen op. Haar ex-aanstaande krijgt een celstraf van drie jaar, waarvan de helft met uitstel.
 2. Veerle Koninckx komt met boek ‘Levenskunst voor kinderen van 3 tot 103 jaar’: “Ik wil mensen stimuleren om beter voor zichzelf te zorgen”
  Hasselt

  Veerle Koninckx komt met boek ‘Levens­kunst voor kinderen van 3 tot 103 jaar’: “Ik wil mensen stimuleren om beter voor zichzelf te zorgen”

  Net wanneer het coronavirus de hele wereld doet stilstaan, brengt Veerle Koninckx haar nieuw boek ‘Levenskunst voor kinderen van 3 tot 103 jaar’ uit. Daarin reikt de Hasseltse levenslessen aan over onder andere zelfzorg en zorg voor anderen, omgaan met emoties, rouw en momenten van vallen en opstaan. “Ik wil mensen aanzetten om zichzelf te leren kennen en beter zorg te dragen voor zichzelf.”
 1. "We hebben totaal geen uitzicht of einddatum": verpleegster op Covid-afdeling getuigt
  Play

  "We hebben totaal geen uitzicht of einddatum": verpleeg­ster op Co­vid-afdeling getuigt

 2. Niels Destadsbader neemt je mee backstage bij 'The Masked Singer'
  Play
  The Masked Singer

  Niels Destadsba­der neemt je mee backstage bij 'The Masked Singer'