Club Versuz bestaat twintig jaar en dat wordt in april een maand lang gevierd.
Volledig scherm
Club Versuz bestaat twintig jaar en dat wordt in april een maand lang gevierd. © Versuz

Don Diablo, Kurkdroog, Jonna Fraser, The Chainsmokers en meer: Versuz viert twintigste verjaardag met feestelijke line-up

HasseltClub Versuz wordt in april twintig jaar en dat moet gevierd worden. Uitbater Yves Smolders trekt daarvoor alle registers open en zal samen met zijn team tal van nationale en internationale bekende gasten ontvangen. Denk aan de Nederlandse dj’s Don Diablo en Bizzey met als kers op de verjaardagstaart het populaire duo The Chainsmokers uit New York. “Kortom de langste én grootste line-up ooit in de Versuz-geschiedenis", aldus Smolders.

  1. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
    Mijntelco

    Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

    Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.