Ook aan de Grease-fans wordt gedacht.
Volledig scherm
Ook aan de Grease-fans wordt gedacht. © Photo News

Domein Kiewit pakt uit met gratis filmvoorstellingen, inclusief een Grease Sing-Along

HasseltGoed nieuws voor de Hasseltse cinefielen, want van 23 augustus tot en met 31 augustus wordt het grasveld aan Domein Kiewit omgetoverd tot een sfeervolle openluchtcinema. Iedereen is welkom om dan bij zonsondergang te genieten van een gratis filmtentoonstelling, en ook aan een Grease Sing-Along wordt gedacht!

 1. “Nooit de bedoeling geweest om te shockeren, maar toch storen mensen zich eraan”: busbedrijf De Zigeuner overweegt na 75 jaar naamsverandering
  Diepenbeek

  “Nooit de bedoeling geweest om te shockeren, maar toch storen mensen zich eraan”: busbedrijf De Zigeuner overweegt na 75 jaar naamsveran­de­ring

  Reisbureau en busbedrijf De Zigeuner uit het Limburgse Diepenbeek overweegt voor het eerst in het 75-jarig bestaan een naamsverandering. Het familiebedrijf wil nog meer inspelen op de naam ‘Z-coach’, die nu ook al op de reisbussen vermeld staat. “De Zigeuner volledig schrappen, willen we niet, maar incidenten op reis in Duitsland en Hongarije doen ons wel nadenken”, zegt de familie.
 1. RESTOTIP. Brunch a Lotte in Hasselt: “Zoete French toasts, ‘scones’ of American pancakes: hier is het ‘homemade’ én hoef je niet te kiezen”
  PREMIUM
  Hasselt

  RESTOTIP. Brunch a Lotte in Hasselt: “Zoete French toasts, ‘scones’ of American pancakes: hier is het ‘homemade’ én hoef je niet te kiezen”

  Wie op een koude of regenachtige dag niets liever doet dan heerlijk brunchen met vrienden of familie in de stad, kan voortaan bij ‘Brunch a Lotte’ in de Hasseltse Lombaardstraat terecht. Zaakvoerster Charlotte Vanaken (28) zet daar geen traditionele brunch of lunch op tafel, maar verrast de Hasselaar met homemade lekkers zoals American pancakes, zoete French toasts, sconebroodjes en meer. “Ik wil die typische overvolle tafel creëren zodat je een beetje van alles kan snoepen", lacht Charlotte. Wij proefden alvast met plezier.
 2. Stadscampagne overtuigt 6.000 Hasselaren om zichtbaar en reflecterend huisnummer te nemen
  Hasselt

  Stadscam­pag­ne overtuigt 6.000 Hasselaren om zichtbaar en reflecte­rend huisnummer te nemen

  Sinds oktober sensibilsieren de Hasseltse gemeenschapswachten actief rond de duidelijk zichtbare en reflecterende huisnummers die bij de stad te verkrijgen zijn. “Als zij een huisnummer zien dat niet aan de normen voldoet, bellen ze aan. Daarbij delen ze een flyer uit met alle nodige instructies. Daarmee gaan we de tweede fase van de campagne in” aldus burgemeester Steven Vandeput (N-VA).