De Disselwijk in Hasselt heeft er weer een nieuwe tuimelrek bij.
Volledig scherm
De Disselwijk in Hasselt heeft er weer een nieuwe tuimelrek bij. © Karolien Coenen

Disselwijk geniet van meer speelplezier dankzij gloednieuw tuimelrek

HasseltGoed nieuws voor de jonge inwoners en families in de Hasseltse Disselwijk: dit weekend kreeg de Disselstraat er een gloednieuw tuimelrek bij. Het Buurtcomité Disselwijk huldigde samen met de stad het nieuwe speeltoestel in, en maakte samen met het bestuur de komst ervan mogelijk dankzij een wijkbudget.

 1. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.
 2. Tiktokker met ‘konijnenoren’ gaat viraal met dansfilmpje op Grote Ring in Hasselt
  Hasselt

  Tiktokker met ‘konijnen­oren’ gaat viraal met dansfilm­pje op Grote Ring in Hasselt

  Wie door Hasselt rijdt, heeft een grote kans om een motorrijder tegen te komen met een wel heel speciale helm op. De jongeman draagt een helm met ‘konijnenoren’ en maakt tijdens zijn ritten filmpjes op zijn TikTok-account ‘z1kr96' van de interacties met andere weggebruikers. Het filmpje waarin hij de ‘Macarena’ danst op een kruispunt van de Grote Ring is ondertussen al meer dan vier miljoen keer bekeken.