Horeca-uitbater Dirk Hendrickx van De Goei Goesting, L'Aperi Vino en Buon'Eatalia breekt zijn hoofd over een haalbare organisatie tegen 8 mei.
Volledig scherm
Horeca-uitbater Dirk Hendrickx van De Goei Goesting, L'Aperi Vino en Buon'Eatalia breekt zijn hoofd over een haalbare organisatie tegen 8 mei. © Karolien Coenen

Dirk Hendrickx van De Goei Goesting reageert op opening terrassen op 8 mei: “Ik volg voor mijn personeel, maar rendabel zal het niet zijn”

HasseltTerwijl het nieuws dat de terrassen op 8 mei opnieuw mogen openen een lichtpunt is voor velen, worden vooral ook de zorgen van de horeca-uitbaters steeds meer voelbaar. Ook uitbater Dirk Hendrickx van de Hasseltse horecazaken De Goei Goesting, L’Aperi Vino en Buon’Eatalia breekt zijn hoofd over een rendabele organisatie. “Maar die is er niet. Als wij effectief zullen openen, doen we dat alleen maar om ons personeel niet te verliezen”, zegt Hendrickx.

 1. Op welk terras je hiphopartieste Chibi Ichigo (23) dit weekend zal vinden? “Dat van KingKongCoffee, waar ik me al sinds mijn veertiende thuis voel”
  PREMIUM
  Hasselt

  Op welk terras je hiphopar­ties­te Chibi Ichigo (23) dit weekend zal vinden? “Dat van KingKong­Cof­fee, waar ik me al sinds mijn veertiende thuis voel”

  Nog maar enkele paar nachtjes slapen en dan is het eindelijk zover: de heropening van de terrassen. Een langverwacht moment waar niet alleen de horeca-uitbaters naar uitkijken, maar natuurlijk ook de trouwe terrasganger. Zoals Sabina Nurijeva (23) – beter bekend als hiphopartieste Chibi Ichigo – uit Hasselt, die bijna niet meer kan wachten om te genieten op het terras van haar favoriete café: KingKongCoffee, gelegen in de populaire Maastrichterstraat in Hasselt.
 2. Oud-voetballer Pierre Geys (72) wandelt vanuit Spanje langs alle voetbalclubs waarvoor hij speelde: “De mensen verklaarden mij zot”
  Eksel / Gerhees / Diest / Lommel / Genk

  Oud-voetballer Pierre Geys (72) wandelt vanuit Spanje langs alle voetbal­clubs waarvoor hij speelde: “De mensen verklaar­den mij zot”

  In vervlogen tijden was Ekselaar Pierre Geys middenvelder voor Anderlecht en Diest. De 72-jarige oud-voetballer zou na zijn carrière een tijdje een café openen in het Hageland en trok uiteindelijk weer naar zijn vertrouwde thuisdorp. Sinds enkele jaren geniet hij van het prachtige weer in Tenerife. Daar kwam hij in coronatijden op het idee om de wandeling van zijn leven te maken.
 1. Vrouw doet alsof ze verdrinkt in zee, maar daar lachen de hulpverleners niet mee aan de kust
  Play

  Vrouw doet alsof ze verdrinkt in zee, maar daar lachen de hulpverle­ners niet mee aan de kust

 2. Vijf nieuwe topgames die virtual reality (weer) op de kaart willen zetten
  Play
  games

  Vijf nieuwe topgames die virtual reality (weer) op de kaart willen zetten