Hasselts gerechtsgebouw
Volledig scherm
Hasselts gerechtsgebouw © Borgerhoff

Dertiger die in vechtscheiding zit, takelt prostituee zwaar toe: 42 maanden cel met uitstel

Hasselt / SchildeOp 30 oktober 2019 takelde een 34-jarige man uit Schilde een Braziliaanse prostituee (50) zwaar toe in een rendez-voushotel aan de Genkersteenweg. Hij verbrijzelde haar kaak en bovendien liep de vrouw ook een miltscheur op. Voor de feiten krijgt de man nu een celstraf van 42 maanden met uitstel. Het deel dat hij in voorhechtenis zat, wordt effectief uitgesproken. 

 1. JFT Engineering behaalt twee zeges met Clio RS in Zolder
  autosport

  JFT Enginee­ring behaalt twee zeges met Clio RS in Zolder

  De start van het nationale raceseizoen op Circuit Zolder met de Belcar Sprint Cup en het Belcar Endurance Championship is achter de rug. Op 14 en 15 mei vond op Circuit Zolder het New Race Festival plaats, dat ook zijn 40ste verjaardag vierde. Op het programma stond niet alleen de opener van het Belgische uithoudingskampioenschap, maar ook de eerste sprintraces van de Belcar Sprint Cup en die trakteerden de toeschouwers ook op heel wat spektakel. JFT Engineering behaalde met de snelle Renault Clio RS niet alleen een zege en een derde plaats in het sprintkampioenschap, maar won bovendien in de klasse TB van het Belcar Endurance Championship.
 2. Jezelf ‘natuurlijk mooi’ maken als Stephanie en Iluna Planckaert? Ontdek hun eigen make-upbox: “Voor alle leeftijden, ook onze mama Christa”
  PREMIUM
  Hasselt

  Jezelf ‘natuurlijk mooi’ maken als Stephanie en Iluna Planckaert? Ontdek hun eigen ma­ke-up­box: “Voor alle leeftijden, ook onze mama Christa”

  “Als je dochter afkomt met de vraag naar make-up, wil je alleen maar het beste”, zegt Stephanie Planckaert. En dus brengt de telg van de populaire familie, samen met haar dochter Iluna, een eigen ‘natuurlijke make-upbox’ op de markt. Dat doet ze met Caroline Rigo van Café Beauté in Hasselt en Knokke. “Ja, we hebben alles op voorhand getest.”