Het Hasseltse gerechtsgebouw.
Volledig scherm
Het Hasseltse gerechtsgebouw. © Borgerhoff

Dertiger bleek jarenlang verliefd op dochter: zes jaar cel gevraagd voor seksueel misbruik

De correctionele rechtbank van Hasselt heeft een celstraf van zes jaar gevorderd voor een 38-jarige man uit West-Limburg die tien jaar lang zijn dochter misbruikte. “Ik was verliefd op haar, maar voel me niet aangetrokken tot andere kinderen”, gaf de man toe. Hij hoopt op een celstraf onder voorwaarden, zodat hij zich kan laten begeleiden voor zijn probleem. 

  1. Vincent, de man die de Gouden Klassiekers won zonder Van Aert in de Strade en Sanremo: “Corona is de redder van mijn ploeg geweest”

    Vincent, de man die de Gouden Klassie­kers won zonder Van Aert in de Strade en Sanremo: “Corona is de redder van mijn ploeg geweest”

    Hij is de enige wielerliefhebber die blij is dat Parijs-Roubaix niet doorgaat. Vincent van Marrewijk sprong na de Ronde naar de koppositie van de Gouden Klassiekers en mag zich nu € 7.000 rijker rekenen. De Nederlander kon de eindzege zelfs pakken zonder winnaar Wout van Aert in de Strade Bianche en Milaan-Sanremo. “Dankzij Fuglsang en de goedkope Vlasov ben ik van ver kunnen terugkomen.”