Daan Meuwis uit Hasselt vliegt al solo op zijn vijftiende, en is daarmee één van de jongste piloten van ons land.
Volledig scherm
PREMIUM
Daan Meuwis uit Hasselt vliegt al solo op zijn vijftiende, en is daarmee één van de jongste piloten van ons land. © Mine Dalemans

Daan (15) is wellicht jongste piloot van het land: “Eerst zenuwslopend, maar nu geniet ik van het uitzicht”

Hasselt/GenkDe 15-jarige Daan Meuwis uit Hasselt heeft een wel zeer unieke hobby. Zo trekt de jonge Hasselaar al sinds zijn veertiende alleen rond met een zweefvliegtuig, en dat als één van de jongste leden bij de Genkse club ‘Limburgse Vleugels’. Zijn droom? “Piloot worden bij de militaire luchtvaart, of bij de burgerlijke. Zolang ik maar kan blijven vliegen.”

 1. Toon Ceyssens (Croonen Lommel): “Klaar voor titanenstrijd tegen Limburg United B”
  Basketbal TDM1

  Toon Ceyssens (Croonen Lommel): “Klaar voor titanen­strijd tegen Limburg United B”

  In TDM 1 zijn de twee Limburgse clubs, Croonen Lommel en Limburg United B, uitstekend op dreef. De strijd aan de top van het klassement is dan ook erg spannend. Met vier clubs staan ze met tien punten uit vier wedstrijden. Lommel staat mee aan de leiding en is klaar voor de derby van het jaar met komend weekend het bezoek van Limburg United B. Center Toon Ceyssens (24), bezig aan een beresterk seizoen, kijkt reikhalzend uit naar de titanenstrijd.
 2. RESTOTIP. Cindy (45) verkoopt onder de naam ‘Cindy.licious.cakes’ zelfgemaakte taarten voor speciale gelegenheden
  PREMIUM
  Peer

  RESTOTIP. Cindy (45) verkoopt onder de naam ‘Cindy.licious.cakes’ zelfgemaak­te taarten voor speciale gelegenhe­den

  De Peerse Cindy Thijs (45) bakt al heel haar leven heel graag allerlei soorten taarten. Ze deed dat altijd voor haar naaste omgeving, tot ze bij een benefiet in 2019 de smaak helemaal te pakken kreeg. Op 1 oktober startte ze met Cindy.licious.cakes voor het grote publiek. “Het is heerlijk om de glimlach van de mensen te zien verschijnen, wanneer ik de taart voor het eerst tevoorschijn tover. Soms moet ik me inhouden om zelf niet emotioneel te worden", vertelt de keukenprinses. Lees hier alles over onze restotips in Limburg.