Databeschermingsspecialist CRANIUM zal voortaan ook in een nieuw kantoor op de Hasseltse Corda Campus te vinden zijn. Tweede van rechts: Geoffrey Ceunen, Business Development Manager bij CRANIUM.
Volledig scherm
Databeschermingsspecialist CRANIUM zal voortaan ook in een nieuw kantoor op de Hasseltse Corda Campus te vinden zijn. Tweede van rechts: Geoffrey Ceunen, Business Development Manager bij CRANIUM. © CRANIUM

CRANIUM opent zesde vestiging op Hasseltse Corda Campus

HasseltDe Belgische databeschermingsspecialist CRANIUM zakt af naar Hasselt om er een zesde vestiging te openen, en dat op de Corda Campus. Een strategische locatie, want de specialist op vlak van privacy-, security- en datamanagement van eigen bodem wil daar nog beter bestaande én nieuwe klanten bereiken. 

  1. Vaccinatiecentrum Tongeren is gestart met vaccineren van twaalfjarigen
    Bilzen/Tongeren

    Vaccinatie­cen­trum Tongeren is gestart met vaccineren van twaalfjari­gen

    Een tijdje geleden werd het licht op groen gezet voor de vaccinatie van 12- tot 15-jarigen met het Pfizer-vaccin. Sinds deze week zijn die vaccinaties ook effecties gestart. Volgens gegevens van het Agentschap Zorg en Gezondheid zijn er in Vlaanderen al meer dan 40.000 jongeren tussen de 12 en de 15 jaar die minstens een eerste keer zijn ingeënt tegen corona. In het vaccinatiecentrum van Tongeren gaat het om een 15-tal 12-jarigen. De meesten van die leeftijd, die woonachtig zijn in Tongeren, Voeren of Herstappe, zullen voor 4 augustus hun uitnodiging in de bus krijgen. “In Bilzen zijn de uitnodigingen voor de 12-jarigen nog niet verstuurd, maar wel al voor 13-jarigen”, aldus Luc Hendrix, voorzitter van de eerstelijnszone Zuid-Oost Limburg.