Architect Massimo Pignanelli en chef Kevin Bonanno met één van de heerlijke gerechtjes die je zal kunnen krijgen in Brousse.
Volledig scherm
Architect Massimo Pignanelli en chef Kevin Bonanno met één van de heerlijke gerechtjes die je zal kunnen krijgen in Brousse. © Jempi Welkenhuyzen

Chef Kevin Bonanno opent restaurant ‘Brousse’

Hasselt-BilzenChef Kevin Bonanno uit Mopertingen verruimt zijn blikveld met ‘Brousse’, een atypisch restaurant aan de Kunstlaan 18 in Hasselt. De zaak opent op het gelijkvloers van het modernistisch architectenkantoor ‘UAU’.

  1. Sport, emoties én drama: vijf meeslepende streamingtips
    Streamz

    Sport, emoties én drama: vijf meeslepen­de streaming­tips

    Weinig hobby’s maken zo veel emoties in ons los als sport. Naar aanleiding van de nieuwe Streamz-release ‘The Window’, dat zich afspeelt tijdens de transferperiode binnen het voetbal, vullen wij onze Kijkgids deze week aan met andere topseries en films die drama en sport verweven tot een meeslepende kijkervaring. Diepe karakterstudies in ‘Friday Night Lights’ (Hulu), datagedreven stuntwerk in ‘Moneyball’ (Netflix), hilarische scènes in ‘Ted Lasso’ (Apple TV+) en een temperamentvolle basketbalcoach in ‘Big Shot’ (Disney+): dit zijn onze favoriete sporttitels om te streamen.