Caroline Rigo (links), Kristie Deckers (midden) en Cynthia Reekmans (rechts) van Een Hart voor Limburg.
Volledig scherm
Caroline Rigo (links), Kristie Deckers (midden) en Cynthia Reekmans (rechts) van Een Hart voor Limburg. © RV

Caroline Rigo schenkt 7.500 euro aan slachtoffers watersnood

HasseltOok in Limburg laat het noodweer en de vele slachtoffers  niemand onberoerd. Zo organiseerde de Hasseltse onderneemster Caroline Rigo van make-upmerk Cent Pur Cent een online veiling. Die leverde liefst 5.770 euro op, waarna het bedrag nog verhoogd werd tot 7.500 euro. “We hopen hiermee heel wat slachtoffers een hart onder de riem te steken.”

 1. Topchef Pajtim Bajrami heropent met ‘Otoro’ restaurant van Luc Bellings: “Ik mik zoals altijd op één niveau: het hoogste”
  PREMIUM
  Hasselt

  Topchef Pajtim Bajrami heropent met ‘Otoro’ restaurant van Luc Bellings: “Ik mik zoals altijd op één niveau: het hoogste”

  Lang heeft het pand van voormalig sterrenrestaurant De Vork van Luc Bellings niet leeggestaan. Enkele uren nadat Bellings in mei 2022 aankondigde de deuren te sluiten, kwam topchef en mede-Limburger Pajtim Bajrami met het nieuws dat hij er voortaan in de keuken zal staan. Morgen, op 1 oktober, kunnen de eerste gasten hem aan het werk zien. “Een droom die uitkomt.”
 2. "Een extra verificatie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je kredietkaart gestolen wordt
  Spaargids.be

  "Een extra verifica­tie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je krediet­kaart gestolen wordt

  Een betaalkaart kwijtspelen kan je heel wat stress bezorgen. Zeker als het een kredietkaart is, houd je best je hart vast. Heel wat belangrijke info is immers direct op je kaart te vinden. Daardoor bestaat de mogelijkheid dat een dief je kaart -zelfs zonder pincode- kan gebruiken. Wat zijn nu precies de risico’s en wat moet je absoluut doen wanneer je je kredietkaart verliest? Spaargids.be zocht het voor je uit.