Koen Stas (Groep Delorge), Steven Jansen (bouwpromotor Jansen Development) en Maarten Kooiman (Tapazz) slaan de handen in elkaar voor een Hasseltse primeur. De inwoners van woondorp oHase, aan de oever van het Albertkanaal, kunnen gebruikmaken van een buurtauto.
Volledig scherm
Koen Stas (Groep Delorge), Steven Jansen (bouwpromotor Jansen Development) en Maarten Kooiman (Tapazz) slaan de handen in elkaar voor een Hasseltse primeur. De inwoners van woondorp oHase, aan de oever van het Albertkanaal, kunnen gebruikmaken van een buurtauto. © Mine Dalemans

Buurtauto voor bewoners oHase

HASSELTDe bewoners van oHase, een klein 'dorpje' aan het Albertkanaal met 78 woningen en flats, kunnen vanaf volgende week verplaatsingen doen met de buurtauto. Het idee komt van projectontwikkelaar Jansen Development uit Zonhoven en moet in de eerste plaats kostenbesparend werken.

  1. Limburgse horeca-uitbaters reageren op gedwongen sluiting: “Handen liggen volledig open van ontsmettingsmiddel, maar waarvoor?”
    PREMIUM
    Hasselt/Genk/Sint-Truiden

    Limburgse horeca-uitbaters reageren op gedwongen sluiting: “Handen liggen volledig open van ontsmet­tings­mid­del, maar waarvoor?”

    Vanaf maandag gaan de nieuwe coronamaatregelen in, en ook de horecazaken en cafés in ons land moeten de deuren opnieuw een maand lang sluiten. Hoe gaan de Limburgse horeca-uitbaters om met dat nieuws? Wij vroegen het aan vijf horeca-uitbaters in Hasselt, Sint-Truiden en Genk op de laatste zondag. “Onze handen liggen volledig open van het ontsmettingsmiddel, maar waarvoor?”