Black Mamba komt naar Café Café voor een dj-set ten voordele van De Tuut van Tegenwoordig.
Volledig scherm
Black Mamba komt naar Café Café voor een dj-set ten voordele van De Tuut van Tegenwoordig. © Lore Steveninck

Black Mamba maakt komaf met tinnitus in Café Café

Een maand lang moest Noonah Eze, alias dj Black Mamba haar muziek links laten liggen door een acute tinnitus. Momenteel is haar gehoor deels hersteld en toert ze door Vlaanderen ten voordele van De Tuut van Tegenwoordig, een organisatie die mensen met tinnitus helpt. Op 29 november houdt ze samen met dj Yooth halt in het Hasseltse Café Café.

0 reacties

 1. Jarne Lesuisse (Limburg United): “Hopen op kentering thuis tegen Antwerp Giants”

  Jarne Lesuisse (Limburg United): “Hopen op kentering thuis tegen Antwerp Giants”

  De kalendermaker heeft niet gekeken op een wedstrijd meer of minder tijdens de maand april. De wedstrijden volgen elkaar in een recordtempo op. Tijd om stil te staan bij de verloren thuiswedstrijd tegen Filou Oostende is er amper. T1 Sacha Massot legde meteen de focus naar vrijdagavond met de komst van Antwerp Giants. Het programma van Limburg United is loodzwaar, maar willen ze opschuiven in de rangschikking is een zege noodzakelijk.
 2. Dorpsvete leidt tot veroordeling, oud-burgemeester (76) krijgt geldboete voor slag aan ex-OCMW-voorzitster: rechter ‘ontsteld’ dat lokale politici op de vuist gaan
  PREMIUM
  Herstappe

  Dorpsvete leidt tot veroorde­ling, oud-burgemees­ter (76) krijgt geldboete voor slag aan ex-OCMW-voorzit­ster: rechter ‘ontsteld’ dat lokale politici op de vuist gaan

  Serge Louwet (76), die twintig jaar lang burgemeester was in Herstappe, is veroordeeld tot een geldboete van 400 euro, deels met uitstel, omdat hij op 13 oktober 2018 een slag uitdeelde aan ex-OCMW-voorzitster Mariëlla Creten (63), zijn politieke tegenstandster. De rechter haalde in zijn vonnis uit naar alle partijen: “De rechtbank neemt met verbazing kennis van het gegeven dat verkozen vertegenwoordigers van het volk vanwege achterliggende dorpspolitieke vetes met elkaar op de vuist gaan.”
 1. Fiets je eigen Parijs-Roubaix: onze reporter test de 8 stevigste kasseienstroken in Limburg
  PREMIUM
  Limburg

  Fiets je eigen Pa­rijs-Rou­baix: onze reporter test de 8 stevigste kasseien­stro­ken in Limburg

  Ook wat bedroefd dat Parijs-Roubaix, normaal afgelopen zondag op de wielerkalender, door het coronavirus is verschoven naar het najaar? Geen paniek: zo heeft u meteen wat extra tijd om zélf over de kasseien te dokkeren. Ook Limburg heeft een paar uitdagende stukken waarop u de Wout van Aert in uzelf kan loslaten. Onze wielerman test acht Limburgse kasseienstroken en deelt - net als in de échte Hellenklassieker - sterren uit.
 1. Vader redt leven van zoontje (4) tijdens waanzinnig ongeval
  Play
  bizar

  Vader redt leven van zoontje (4) tijdens waanzinnig ongeval

 2. "Dit mag ik misschien niet zeggen op tv": haalt dit fragment van Popquiz de uitzending of niet?
  Play
  Popquiz

  "Dit mag ik misschien niet zeggen op tv": haalt dit fragment van Popquiz de uitzending of niet?