Aangeboden door
Gesponsorde inhoud
'Gesponsord' is content gemaakt in opdracht van en betaald door een adverteerder en geproduceerd door de commerciële afdeling van DPG Media. De journalisten van HLN zijn hier niet bij betrokken.
Christopher Van Roy, Rob Reculé en Jan Vandevivere hebben vier maanden geleden Supervers.be opgericht. Nu al is het een groot succes.
Volledig scherm
Christopher Van Roy, Rob Reculé en Jan Vandevivere hebben vier maanden geleden Supervers.be opgericht. Nu al is het een groot succes. © Supervers.be

Bij Supervers.be vind je een volwaardig alternatief voor je wekelijkse versboodschappen: “Alles komt van lokale specialisten en dat proef je”

Zijn kwalitatieve producten voor jou ook een meerwaarde, maar heb je geen tijd om van speciaalzaak naar speciaalzaak te gaan? Dan is er goed nieuws. Het online platform Supervers.be brengt namelijk vijftien lokaal verankerde versspecialisten samen en levert hun producten in heel Limburg aan huis. “Wie voor 23.00 uur bestelt, krijgt zijn of haar versproducten de volgende dag al geleverd”, klinkt het bij oprichters Christopher Van Roy, Rob Reculé en Jan Vandevivere.