Andreas Gijbels
Volledig scherm
© Andreas Gijbels

Bezetting van 83,8% bij Limburgse logies tijdens Hemelvaartweekend: “Het licht schijnt aan het einde van de tunnel”

LimburgMet een bezetting van 83,8 procent kijken de Limburgse logies tevreden terug op het Hemelvaartweekend. Ook voor de komende weekends lopen de reservaties vlot binnen, zo blijkt uit een bevraging van Visit Limburg. “De heropening van de horeca speelt ongetwijfeld een rol, al merken we al een tijdje dat de populariteit van Limburg als vakantiebestemming in de lift zit”, verklaart gedeputeerde en voorzitter van Visit Limburg Igor Philtjens. 

  1. Voor scheidsrechters Guido Verheyen en Joël Bollen was de pandemie geen reden om uit te rusten: “We legden meer kilometers af dan ooit”

    Voor scheids­rech­ters Guido Verheyen en Joël Bollen was de pandemie geen reden om uit te rusten: “We legden meer kilometers af dan ooit”

    Niet alleen voor de clubs en de spelers was de coronapandemie de twee voorbije seizoenen een spelbreker. Ook de scheidsrechters bleven op hun honger. Elke week keken ze uit naar het weekend, de wedstrijden en alles daar om heen. En ja, ze missen het spelletje, het gemekker van spelers en trainers, en achteraf het drankje en het nakaarten in de kantine. Ook Guido Verheyen en Joël Bollen konden hun hobby niet uitoefenen. Toch bleven ze al die tijd voort trainen. De ene wat fanatieker dan de andere.