Op 20 september vindt het event plaats.
Volledig scherm
Op 20 september vindt het event plaats. © Cmd-Esc

Belgisch kampioenschap ‘City Escape' in Hasselt, Genk en Sint-Truiden

Op 20 september 2020 vindt de eerste editie plaats van het Belgisch kampioenschap City Escape. In 23 Belgische steden zullen deelnemers de strijd met elkaar aangaan in een Augmented Reality stadsspel. “Het spel zal gespeeld worden in teams van maximaal 4-5 personen. Ieder team is en blijft zo zijn eigen bubbel”, verzekert Kiani Hallumiez van de organisatie. 

  1. “Niet bewezen dat ze door die wurgpoging haar ongeboren kind verloor”: man (32) ontsnapt aan veel hogere schadevergoeding voor zijn ex (41)
    PREMIUM
    As

    “Niet bewezen dat ze door die wurgpoging haar ongeboren kind verloor”: man (32) ontsnapt aan veel hogere schadever­goe­ding voor zijn ex (41)

    Een 32-jarige man uit Mol is veroordeeld tot een jaar cel, nadat hij zijn ex-partner – een moeder van twee jonge dochtertjes – herhaaldelijk de keel probeerde dicht te knijpen in hun woning in As. Een tiental dagen na de wurgpoging verloor het slachtoffer haar ongeboren kind. “Ik ben dankbaar dat ik er nog ben, maar dit mag nooit meer gebeuren”, getuigde de vrouw emotioneel. De beklaagde moet haar vergoeden, maar veel minder dan aanvankelijk gevraagd.