Vanaf vrijdag ontbreekt elk spoor van Kacper Przybylski.
Volledig scherm
Vanaf vrijdag ontbreekt elk spoor van Kacper Przybylski. © Federale Politie/ Child Focus

Bekende vlogger (22) uit Hasselt al sinds vrijdagnamiddag vermist

HasseltDe politie is op zoek naar Kacper Przybylski. De 22-jarige Hasselaar verliet vrijdag rond 16 uur zijn ouderlijke woning aan de Windmolenstraat. Sindsdien ontbreekt elk spoor van hem. De man is een vlogger, bekend onder de naam Kastiop. Op zijn YouTube-pagina post hij regelmatig gamingvideo’s.

 1. Politie en provincie vestigen extra aandacht op zichtbaarheid van zwakke weggebruikers en bromfietsers tijdens thema-actie
  Hasselt

  Politie en provincie vestigen extra aandacht op zichtbaar­heid van zwakke weggebrui­kers en bromfiet­sers tijdens the­ma-ac­tie

  In 2019 maakten fietsers maar liefst 23% uit van het totaal aantal verkeersdoden in Vlaanderen. In totaal lieten 132 zwakke weggebruikers en bromfietsers het leven. “De herfst en de winter vragen bovendien om extra oplettendheid. De donkere dagen, met vaak grillig, regenachtig weer, bemoeilijken de zichtbaarheid, zeker die van zwakke weggebruikers en bromfietsers”, klinkt het bij de provincie Limburg. “Verlichting en reflecterende kledij zijn geen overbodige luxe, maar levensreddende middelen.” Daarom start de provincie aanstaande maandag met een thema-actie, waarbij de Limburgse politiekorpsen meer controles zullen voeren op de zichtbaarheid van zwakke weggebruikers en bromfietsers.
 2. Ajay Mitchell enig lichtpunt in verloren oefenwedstrijd thuis tegen Phoenix Brussels :”Offensief lieten we het afweten”

  Ajay Mitchell enig lichtpunt in verloren oefenwed­strijd thuis tegen Phoenix Brussels :”Offensief lieten we het afweten”

  Bij aanvang van de oefenwedstrijd was er één minuut stilte voor het overlijden van Polly Reeckmans. Heel wat afwezigen bij Limburg United in het laatste oefenduel van een wisselvallige voorbereiding. De sterkhouders van United lieten het afweten en Brussels met bommenwerpers Ayoub Nouhi (19 ptn) en BJ Raymond (16 ptn) kon ruim verdiend zegevieren met 77-88. Enig lichtpunt was het wederoptreden van de getalenteerde spelverdeler Ajay Mitchell (18) die topschutter werd met 17 punten.
 1. Heimwee naar The Masked Singer? Sandra Kim brengt straffe medley!
  Play
  Rode Neuzen Dag

  Heimwee naar The Masked Singer? Sandra Kim brengt straffe medley!

 2. Schattig: Gio Kemper doet school dansen op 'Can't Stop The Feeling'!
  Play
  Rode Neuzen Dag

  Schattig: Gio Kemper doet school dansen op 'Can't Stop The Feeling'!