De zaakvoerder staat ook bekend om zijn rol in de autosportwereld
Volledig scherm
De zaakvoerder staat ook bekend om zijn rol in de autosportwereld © Jan Geeroms

Bekende Hasseltse horecazaakvoerder (55) riskeert 3 jaar cel voor witwas van ruim 6 miljoen euro

Een bekende Hasseltse horecazaakvoerder (55) stond vandaag terecht in de correctionele rechtbank van Hasselt voor de valsheid in boekhouding, het misbruik van vertrouwen en het witwassen van grote sommen geld. In totaal zou hij op die manier 6,4 miljoen euro aan winsten uit zijn zaak niet in de boekhouding hebben aangegeven. De restaurantuitbater kon het geld gebruiken bij zijn liefde voor dure wagens, zijn betrokkenheid in de Belgische autosport en de aankoop van drie appartementen.

1 reactie

 • Roy Coocks

  2 jaar geleden
  Als hij zóveel achterover heeft kunnen drukken, dan zal zijn straf omgekeerd evenredig zijn. Zó werkt dat hier nu eenmaal. Zelfs de procureur kan al leven met straffen met uitstel. Ge moet dus niet vragen...
 1. Genkenaar (47) krijgt nachtelijk bezoekje van 20 everzwijnen in tuin: “Gelukkig geen schade”
  PREMIUM
  Genk

  Genkenaar (47) krijgt nachtelijk bezoekje van 20 everzwij­nen in tuin: “Gelukkig geen schade”

  Luc Emonds (47) en zijn vrouw keken verbaasd op toen ze de beelden van hun bewakingscamera in de tuin zagen. Een groep van om en bij de twintig everzwijnen kwam zaterdagnacht op verkenning in hun tuin. Het nachtelijk avontuurtje werd uiteindelijk verstoord toen de Genkenaar zijn garagepoort opende, waarna de everzwijnen de benen namen. Schade aan de tuin is er gelukkig nauwelijks. “Ze hebben enkel één grasplukje omgeploeterd.”