Het is goed mogelijk dat als er een internationale school in Limburg komt, die op de Corda Campus in Hasselt gevestigd zal zijn.
Volledig scherm
PREMIUM
Het is goed mogelijk dat als er een internationale school in Limburg komt, die op de Corda Campus in Hasselt gevestigd zal zijn. © Mine Dalemans

Beent Limburg andere provincies bij door internationale school in te richten? Plannen liggen klaar, Corda Campus is kandidaat

HasseltKrijgt Limburg een eigen internationale school op de Corda Campus in Hasselt? De Provinciale Ontwikkelingsmaatschappij (POM) Limburg voert alvast onderzoek naar de toegevoegde waarde én haalbaarheid. “Het zou alleszins een grote troef voor onze regio zijn en meer internationale bedrijven en expats naar hier lokken.”

  1. LEVENSVERHAAL: Ex-speler en jeugdtrainer van Sporting Hasselt Johan Driesen (49) overleden: “Hij trok meteen de aandacht met zijn lange haren, en zeker met zijn sterke mentaliteit”
    PREMIUM
    Hasselt

    LEVENSVER­HAAL: Ex-speler en jeugdtrai­ner van Sporting Hasselt Johan Driesen (49) overleden: “Hij trok meteen de aandacht met zijn lange haren, en zeker met zijn sterke mentali­teit”

    Jeugdtrainer bij Sporting Hasselt Johan Driesen is zopas op amper 49-jarige leeftijd overleden. Driesen speelde zelf in zijn tienerjaren vier seizoenen in het eerste elftal mee, waarna hij een transfer naar STVV versierde. Een verlammend verkeersongeluk maakte een einde aan die carrière, maar zelfs een rolstoel hield Driesen niet weg van het veld. “Hij bleef altijd strijdlustig en positief, maar helaas heeft hij zijn laatste gevecht niet kunnen winnen. Dit is een enorme schok voor onze voetbalfamilie”, aldus de club.