Ook Gouverneur Jos Lantmeeters was tijdens het moment aanwezig om de eerste banner samen met korpschef Philip Pirard op het politievoertuig aan te brengen.
Volledig scherm
Ook Gouverneur Jos Lantmeeters was tijdens het moment aanwezig om de eerste banner samen met korpschef Philip Pirard op het politievoertuig aan te brengen. © Politie LRH

Banner op 230 Limburgse politievoertuigen maakt anoniem drugsmeldpunt bekend bij groot publiek

HasseltMaar liefst 230 Limburgse politievoertuigen van veertien politiekorpsen worden voortaan uitgerust met een banner op de achterruit. De politiezone Limburg Regio Hoofdstad (LRH) wil met die banner het Anoniem Drugsmeldpunt Limburg meer in de kijker zetten, zodat ze nog beter op de nauwlettende burger kunnen rekenen. 

  1. Voka – KvK Limburg zegt nee tegen verhoging bedrijfsbelasting, ligt de oplossing bij gemeentefusies?
    Limburg

    Voka – KvK Limburg zegt nee tegen verhoging bedrijfsbe­las­ting, ligt de oplossing bij gemeentefu­sies?

    De stijgende kosten van de inflatie-en energiecrisis hebben ook een impact op de werking van steden en gemeenten in onze provincie. Voka – Kamer van Koophandel Limburg dringt er echter op aan om in het kader van de komende begrotingsgesprekken Limburgse bedrijven te ontzien van nieuwe verhogingen van de bedrijfsbelastingen. Het uitvoeren van gemeentefusies wordt naar voren geschoven als mogelijke oplossing.