Vanaf dit weekend pakt het Hasseltse architectenbureau UAU Collectiv uit met ‘Brousse’ Een tentoonstelling van Stefan Peters
Volledig scherm
Vanaf dit weekend pakt het Hasseltse architectenbureau UAU Collectiv uit met ‘Brousse’ Een tentoonstelling van Stefan Peters © Mine Dalemans

Architectenbureau is nu ook exporuimte

 1. The Big Bounce on Tour gigantisch succes: “Tot eind juni naar meer dan 50 scholen en ook boekingen voor september loopt als een trein”
  Brasschaat/Beveren/Borsbeek

  The Big Bounce on Tour gigantisch succes: “Tot eind juni naar meer dan 50 scholen en ook boekingen voor september loopt als een trein”

  De broers Jan en Guy Pluym van Feathers Events lanceerden begin dit jaar het idee om met hun muziekfestival in combinatie met springkasten, The Big Bounce, naar de Vlaamse scholen te trekken. Een schot in de roos, want tot eind juni zitten ze helemaal volgeboekt. Vlaamse scholen zagen het blijkbaar als een perfect alternatief voor afgelaste schoolreizen. De eerste scholen in Borsbeek en Beveren waren afgelopen week aan de beurt. De broers doen nu ook het aanbod naar steden en gemeenten om daar een festival te organiseren én breiden het concept uit naar begin van het volgend schooljaar.
 2. Rock Herk verplaatst naar volgende zomer: “Dit valt niet te vatten”
  PREMIUM
  Herk-De-Stad

  Rock Herk verplaatst naar volgende zomer: “Dit valt niet te vatten”

  Rock Herk zal deze zomer opnieuw niet kunnen plaatsvinden. Dat laat de organisatie weten in een officieel bericht. De 38ste editie van het alternatief muziekfestival, dat tot de oudste van het land behoort, wordt verplaatst naar vrijdag 15 en zaterdag 15 juli 2022. Begin dit jaar had het festival nog drie scenario’s klaar, het derde scenario met enkele kleinschalige evenementen deze zomer, ligt nu op tafel.
 1. Twaalfjarige Allie uit VS krijgt haar eerste vaccin: "Ik kan niet wachten"
  Play

  Twaalfjari­ge Allie uit VS krijgt haar eerste vaccin: "Ik kan niet wachten"

 2. Dankzij deze simpele TikTok-hack krijg je meer spullen in jouw vaatwasser
  Play

  Dankzij deze simpele Tik­Tok-hack krijg je meer spullen in jouw vaatwasser