Er trok een verkleed trio door het centrum om mensen te sensibiliseren.
Volledig scherm
Er trok een verkleed trio door het centrum om mensen te sensibiliseren. © Stad Hasselt

5 GAS-vaststellingen tijdens Week van de Handhaving

HasseltOok in Hasselt stond de week van 5 tot 11 oktober in het teken van handhaving. De stad voerde meer controles uit op sluikstorten, zwerfvuil en besteedde extra aandacht aan rondslingerende sigarettenpeuken. Resultaat: “Er werden 201 aanmaningen gegeven en 5 GAS-vaststellingen gedaan.”

 1. Trainer-coach Guy Beckers (ZVK Eisden Dorp): “Het is wachten op een definitieve datum voor de herstart van de futsalcompetitie”

  Trai­ner-coach Guy Beckers (ZVK Eisden Dorp): “Het is wachten op een definitie­ve datum voor de herstart van de futsalcom­pe­ti­tie”

  Ook in het futsal ligt de competitie nog steeds stil. De laatst gespeelde competitiespeeldag dateert ondertussen van 9 oktober. Terwijl de veldvoetbalploegen de datum van de herstart reeds kennen, is dit nog niet het geval bij het futsal. Ook ZVK Eisden-Dorp trainer Guy Beckers moet ons het antwoord schuldig blijven. “In de zaalsporten gelden andere regels dan in het veldvoetbal. Ik verwacht de herstart tijdens het tweede weekend van januari, maar zekerheid hierover is er nog niet”, aldus Beckers.
 1. Pyromaan steekt per ongeluk zichzelf in brand
  Play

  Pyromaan steekt per ongeluk zichzelf in brand

 2. Deze smartphone is een echt beest voor gamers
  Play
  games

  Deze smartphone is een echt beest voor gamers