De speciale eenheden van de federale politie en het bijzonder bijstandsteam SAU-TIG werden dinsdag urenlang ingeschakeld omwille van de gevaarlijke en onrustwekkende situatie.
Volledig scherm
De speciale eenheden van de federale politie en het bijzonder bijstandsteam SAU-TIG werden dinsdag urenlang ingeschakeld omwille van de gevaarlijke en onrustwekkende situatie. © BELGA

22-jarige Hasselaar die urenlang tegen zijn wil vastgehouden werd, nu ook gearresteerd: “BB gun, kogelwerend vest en restanten van drugs in appartement gevonden”

HasseltDe 22-jarige man uit Hasselt, waarvan dinsdagochtend werd gedacht dat hij tegen zijn wil werd vastgehouden door een 23-jarige man uit Maaseik, is nu zelf ook gearresteerd. Volgens het Parket van Limburg werd er bezwarend materiaal aangetroffen in het appartement in centrum Hasselt waar de feiten zich voordeden. Er werd een BB gun, een kogelwerend vest en restanten van drugs aangetroffen. 

  1. Ruben Janssen en Eendracht Termien nemen een prima competitiestart: “Niet gaan zweven en met beide voeten op de grond blijven”
    voetbal derde nationale B

    Ruben Janssen en Eendracht Termien nemen een prima competitie­start: “Niet gaan zweven en met beide voeten op de grond blijven”

    Eendracht Termien heeft zijn start niet gemist. De Genkse ploeg pakt 7 op 9 en prijkt na drie speeldagen samen met titelkandidaten Geel en Houtvenne op een gedeelde eerste plaats. Of we Termien ook aan het lijstje titelkandidaten mogen toevoegen? “Een promotie naar tweede afdeling leeft binnen de club, maar in eerste instantie mikken we op een eindrondeticket”, probeert centraal verdediger Ruben Janssen de druk af te houden.