Illustratie.
Volledig scherm
Illustratie. © bob moors

169 bestuurders geflitst in Hasselt en Herk-de-Stad

Hasselt/Herk-de-StadZaterdag hield de politie Limburg Regio Hoofdstad snelheidscontroles op de Stevoortweg en de Grote Baan in Herk-de-Stad en op de Sint-Truidersteenweg in Hasselt. Van de 2.303 bestuurders die door de politie gecontroleerd werden, reden 169 chauffeurs te snel. Zij mogen binnenkort een boete in de brievenbus verwachten.

  1. RESTOTIP: Voormalige finaliste ‘Mijn Restaurant’ opent restaurant in vierkantshoeve: “Op een dag een Michelinster halen, dat is mijn droom”
    PREMIUM
    Wellen

    RESTOTIP: Voormalige finaliste ‘Mijn Restaurant’ opent restaurant in vierkants­hoe­ve: “Op een dag een Michelin­ster halen, dat is mijn droom”

    Kent u Yanaika Skrzyszkowiak (41) nog? Ze werd destijds bekend als deelneemster van de eerste editie van het VTM-programma ‘Mijn Restaurant’ en werd in 2011 verkozen tot ‘Ladychef of the year’. Sinds begin deze maand heeft ze met ‘The Black Knife’ een nieuwe zaak in Wellen, die ze samen met haar schoonbroer Niels Vranken runt. “De eerste weken lopen goed, we willen eerst wandelen en daarna pas lopen”, bekijkt ze de zaken nuchter.