Christophe Dom en Dimitri Celen in actie tijdens een van hun feestjes.
Volledig scherm
Christophe Dom en Dimitri Celen in actie tijdens een van hun feestjes. © Wallis Annika

12 Inch Lovers zagen succesvolle dj-feestjes wegvallen door corona: “Eigen vinylrelease kon op geen beter moment verschijnen”

Christophe ‘Cemode’ Dom (40) uit Achel en Dimitri ‘Seelen’ Celen uit Kiewit (38), in een vorig leven dj’s in de legendarische Illusion in Lier, stampten acht jaar geleden het succesvolle concept 12 Inch Lovers -waarbij enkel gemixt wordt met vinylplaten- uit de grond. Het begon als een klein feest, maar groeide intussen uit tot een begrip in hun streek. Maar ook zij moesten door dat verdomde virus al hun geplande feestjes annuleren. Gelukkig broedden ze al voor de coronacrisis op een eigen vinylrelease, die nu officieel verschenen is.

 1. Petros Papanicolaou en Full Hasselt winnen razend spannende derby tegen Pibo Bilzen in slotminuut: “Dit was een thriller die we absoluut moesten winnen”
  futsal eerste nationale

  Petros Papanico­laou en Full Hasselt winnen razend spannende derby tegen Pibo Bilzen in slotminuut: “Dit was een thriller die we absoluut moesten winnen”

  In de hoogste futsalreeks stond dit weekend de Limburgse derby tussen Full Hasselt en Pibo Bilzen geprogrammeerd. Beide teams wilden weg uit de onderste regionen van de klassering en serveerden het talrijk opgekomen publiek een prima partij met een adembenemend slot. Op dertig seconden van het einde wees het scorebord nog een 3-3 stand aan. In een absoluut dol einde bezorgden Kaddouri en Halim de thuisploeg alsnog de zege. “In vele wedstrijden schoven we in de slotfase ongelukkig onderuit. Nu gebeurde het omgekeerde en kunnen we terug naar boven kijken”, slaakte Hasselt-coach Petros Papanicolaou na afloop een zucht van opluchting.
 2. Gezinsuitbreiding bij STVV: Binkie wordt vader van 1.000 schattige mini-Binkies
  Sint-Truiden

  Gezinsuit­brei­ding bij STVV: Binkie wordt vader van 1.000 schattige mi­ni-Bin­kies

  Een stevige gezinsuitbreiding bij de STVV-familie: clubmascotte Binkie en zijn echtgenote Binkini werden de fiere ouders van 1.000 mini-Binkies. De knuffelbeertjes vieren hun ‘babyborrel’ tijdens de thuiswedstrijd tegen Zulte-Waregem, maar je kan hen vanaf vandaag al ontdekken in de fanshop en webshop van STVV. Doelman Jo Coppens overhandigde de eerste Binkie-knuffel op Stayen aan Jules Stiers, één van de jongste abonnees van de club.