Christophe Dom en Dimitri Celen in actie tijdens een van hun feestjes.
Volledig scherm
Christophe Dom en Dimitri Celen in actie tijdens een van hun feestjes. © Wallis Annika

12 Inch Lovers zagen succesvolle dj-feestjes wegvallen door corona: “Eigen vinylrelease kon op geen beter moment verschijnen”

Christophe ‘Cemode’ Dom (40) uit Achel en Dimitri ‘Seelen’ Celen uit Kiewit (38), in een vorig leven dj’s in de legendarische Illusion in Lier, stampten acht jaar geleden het succesvolle concept 12 Inch Lovers -waarbij enkel gemixt wordt met vinylplaten- uit de grond. Het begon als een klein feest, maar groeide intussen uit tot een begrip in hun streek. Maar ook zij moesten door dat verdomde virus al hun geplande feestjes annuleren. Gelukkig broedden ze al voor de coronacrisis op een eigen vinylrelease, die nu officieel verschenen is.

  1. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
    Livios

    Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

    Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.