SportCarrousel: het sportieve evenement voor een duizendtal atleten met een fysieke of mentale beperking.
Volledig scherm
SportCarrousel: het sportieve evenement voor een duizendtal atleten met een fysieke of mentale beperking. © Benoit De Freine

1.000 deelnemers met fysieke of mentale beperking op derde editie van SportCarrousel

Action Park Kiewit maakte zich afgelopen vrijdag klaar voor de derde editie van de SportCarrousel. Een evenement voor kinderen vanaf 6 jaar met een fysieke of mentale beperking. “Maar liefst 1.000 deelnemers zijn komen opdagen. Een mooie groei voor dit toegankelijke sportevenement dat al van de eerste editie een schot in de roos was”, aldus schepen Habib El Ouakili en sportfunctionarissen Gino Hoebers en Catherine Debrouwer van vzw Carrousel.

 1. Ex-profvoetballer Thomas Buffel opent speciaalzaak ‘Stuff-U-Luv’ in Hasselt: “Van Atelier Rebul tot Peppe’s en Roger Van Damme”
  Hasselt

  Ex-profvoet­bal­ler Thomas Buffel opent speciaal­zaak ‘Stuff-U-Luv’ in Hasselt: “Van Atelier Rebul tot Peppe’s en Roger Van Damme”

  Hasselaren die nog op zoek zijn naar feestelijke cadeaus voor familie of vrienden, kunnen sinds kort terecht in de Sint-Jozefsstraat bij de speciaalzaak ‘Stuff-U-Luv’. Ex-profvoetballer Thomas Buffel baat de nieuwe winkel uit. Zijn doel? Populaire producten van onder meer Peppe’s, Roger Van Damme, Atelier Rebul en ‘i.am.klean’ in de vorm van geschenkmanden naar de Hasselaren en hun geliefden brengen.
 2. Beautysector voert naakt protest: “De regering wil ons uitkleden, maar we doen dat liever zelf”
  PREMIUM
  Hasselt/Beringen

  Beautysec­tor voert naakt protest: “De regering wil ons uitkleden, maar we doen dat liever zelf”

  Hoewel niet-essentiële winkels sinds deze week opnieuw open mogen, zal ook de maand december aan de beautysector voorbijgaan. Toekomstperspectief is er nagenoeg niet, want de vraag blijft of contactberoepen vanaf januari hervat kunnen worden. “De regering wil ons uitkleden, maar we doen dat liever zelf”, reageert de Hasseltse nagelstyliste Veronique Marchand. Zij ging daarom naakt op de foto in haar salon. En haar collega’s? Die volgen over heel België.
 1. Heimwee naar The Masked Singer? Sandra Kim brengt straffe medley!
  Play
  Rode Neuzen Dag

  Heimwee naar The Masked Singer? Sandra Kim brengt straffe medley!

 2. Schattig: Gio Kemper doet school dansen op 'Can't Stop The Feeling'!
  Play
  Rode Neuzen Dag

  Schattig: Gio Kemper doet school dansen op 'Can't Stop The Feeling'!