Het gaat hard voor veldrijder Eli Iserbyt, letterlijk én figuurlijk. Hij is momenteel wereldbekerleider en hij rijgt de overwinningen aan elkaar. Vandaag zaterdag 29 januari probeert hij ook als eerste over de streep te komen op het WK in Amerika.
Volledig scherm
PREMIUM
Het gaat hard voor veldrijder Eli Iserbyt, letterlijk én figuurlijk. Hij is momenteel wereldbekerleider en hij rijgt de overwinningen aan elkaar. Vandaag zaterdag 29 januari probeert hij ook als eerste over de streep te komen op het WK in Amerika. © Photo News

Zondag geeft veldrijder Eli Iserbyt alles op het WK in Amerika, maar eerst neemt hij ons nog mee naar zijn favoriete plekjes: “Een avondje cinema, dat mis ik écht”

HarelbekeZowel inwoners van Harelbeke als Kuurne beschouwen Eli Iserbyt als ‘jin van bie oes’, maar binnenkort is hij van geen van beide. Samen met zijn vriendin Fien heeft de veldrijder een huis gekocht in de Vlaamse Ardennen. In het glooiende landschap kan hij beter trainen en het is er ook iets rustiger. Ideaal voor de publiekslieveling, die het liefst van al de drukte mijdt. “Tenzij tijdens het veldrijden. Op de foto gaan met fans, dat hoort erbij.” Hij neemt ons mee naar zijn favoriete plekjes in West-Vlaanderen.

  1. Vader van Wim Opbrouck daagt na jarenlange familievete schoonbroer en zus voor rechter: “Deze belaging moet stoppen”
    PREMIUM

    Vader van Wim Opbrouck daagt na jarenlange familieve­te schoon­broer en zus voor rechter: “Deze belaging moet stoppen”

    In een laatste poging zijn rust terug te krijgen, heeft Dirk Opbrouck, ex-schepen van Harelbeke en vader van zanger-acteur Wim Opbrouck, zijn schoonbroer en zijn zus voor de rechter gedaagd. Al vijf jaar lang woedt er tussen hen een familievete, met talloze kwetsende en verwijtende sms’jes, kaartjes en Facebookberichten tot gevolg. In de rechtbank stonden de schoonbroers woensdag voor het eerst sinds lang oog in oog.
    Harelbeke