De man leerde de minderjarige jongens kennen op de chatsite voor homoseksuele mannen Bullchat
Volledig scherm
De man leerde de minderjarige jongens kennen op de chatsite voor homoseksuele mannen Bullchat © RV

Zes maanden effectief voor man (56) voor aanzetten tot ontucht minderjarige jongens

HarelbekeEen 56-jarige man uit Harelbeke is veroordeeld tot 18 maanden cel waarvan 6 maanden effectief voor het aanzetten tot ontucht en het onderhouden van seksueel getinte chatgesprekken met minderjarige jongens. “Ik ben fout geweest”, zei de man tegen de rechter.

 1. Vader van Wim Opbrouck daagt na jarenlange familievete schoonbroer en zus voor rechter: “Deze belaging moet stoppen”
  PREMIUM

  Vader van Wim Opbrouck daagt na jarenlange familieve­te schoon­broer en zus voor rechter: “Deze belaging moet stoppen”

  In een laatste poging zijn rust terug te krijgen, heeft Dirk Opbrouck, ex-schepen van Harelbeke en vader van zanger-acteur Wim Opbrouck, zijn schoonbroer en zijn zus voor de rechter gedaagd. Al vijf jaar lang woedt er tussen hen een familievete, met talloze kwetsende en verwijtende sms’jes, kaartjes en Facebookberichten tot gevolg. In de rechtbank stonden de schoonbroers woensdag voor het eerst sinds lang oog in oog.
  Harelbeke
 2. Ruth Vandenberghe viert 50ste verjaardag: “Het voelt goed om burgemeester te zijn, ik zie Kortrijk en de mensen zo graag”
  PREMIUM

  Ruth Vandenberg­he viert 50ste verjaardag: “Het voelt goed om burgemees­ter te zijn, ik zie Kortrijk en de mensen zo graag”

  Zelf ziet ze het niet als een mijlpaal, maar vandaag mag Kortrijks burgemeester Ruth Vandenberghe (Team Burgemeester) vijftig kaarsjes uitblazen. Om dat niet onopgemerkt voorbij te laten gaan, lieten we haar door drie leeftijdsgenoten en vrienden interviewen. Spontaan, met het hart op de tong en verrassend. “Ik doe oprecht mijn best en probeer iedereen te helpen. Zonder alles te kunnen weten, want ik ben Google niet. Ik ben geen supervrouw”, vertelt de burgemeester.
  Kortrijk