Op de foto staan Evelyne Callens (elektro Vercruysse), schepen Kathleen Duchi, Hans, man van winnares Katrien.
Volledig scherm
Op de foto staan Evelyne Callens (elektro Vercruysse), schepen Kathleen Duchi, Hans, man van winnares Katrien. © Lokaal Shoppen

Wie in Harelbeke shopt, maakt kans op cadeaucheque van 50 euro

Het handelscomité van Harelbeke reikt elke maand een cadeaubon van 50 euro uit aan een shopper die afgelopen maand zijn Harelbeekse Joyn-kaart gebruikte bij één van de deelnemende handelszaken. Deze maand werd dat Katrien Tytgat die haar kaart scande bij elektrozaak Exellent Vercruysse in Hulste.

 1. De coronacijfers in Harelbeke van zaterdag 17 oktober

  De coronacij­fers in Harelbeke van zaterdag 17 oktober

  Uit de nieuwe bevestigde cijfers van Sciensano is gebleken dat er in Harelbeke, op één dag 9 besmettingen met corona zijn bijgekomen. Een dag eerder waren dit er nog minder dan 5. Het totaal aantal gevallen over de laatste 14 dagen komt zo op 41. Sciensano heeft enkele alarmdrempels gedefinieerd op basis van het aantal gevallen per 100.000 inwoners over de laatste 14 dagen. Voor Harelbeke komt dat getal nu op 144 te liggen. Harelbeke heeft daarmee meer dan 100 gevallen en daarom overschrijdt de gemeente op dit moment alarm niveau 4 en krijgt ze een rode kleur. Dit is de hoogst gedefiniëerde alarmdrempel. De cijfers van Sciensano worden dagelijks gepubliceerd.
 2. Maak kennis met elektrisch autodelen op ‘t Hoge
  Kortrijk

  Maak kennis met elektrisch autodelen op ‘t Hoge

  Er staat sinds kort een elektrische cambiowagen op de parking van i-mens op ‘t Hoge 49 in Kortrijk. De medewerkers van de zorgorganisatie gebruiken de wagen tijdens de kantooruren. ‘s Avonds en in het weekend kunnen buurtbewoners de deelwagen gebruiken. Er is op dinsdag 20 oktober om 19 uur een gratis coronaveilig infomoment op het dakterras van i-mens. De geïnteresseerden kunnen nadien een proefrit maken met de elektrische deelwagen. Schrijf je gratis in op www.autodelen.net.
 3. Allan Deschodt en FC Gullegem kijken de kat uit de boom en moedigen creativiteit aan: “Ideale periode om te ontdekken of zomervoetbal realistisch is”

  Allan Deschodt en FC Gullegem kijken de kat uit de boom en moedigen creativi­teit aan: “Ideale periode om te ontdekken of zomervoet­bal realis­tisch is”

  De voetbalclubs reageren verschillend op de beslissing van Voetbal Vlaanderen om de competitie te schorsen. Terwijl tweedenationaler KRC Harelbeke groepstrainingen en oefenmatchen blijft organiseren, leggen ze bij reeksgenoot FC Gullegem de boel stil. Al zeker tot eind oktober en wellicht nog langer, geen groepstrainingen en oefenmatchen op de Poezelhoek.
HLN gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement