Bij een dodehoekongeval op de rotonde van de Bavikhoofsestraat met de Rijksweg in Harelbeke kwam bromfietser Eddy Van de Vijver (46) uit Zulte om het leven.
Volledig scherm
Bij een dodehoekongeval op de rotonde van de Bavikhoofsestraat met de Rijksweg in Harelbeke kwam bromfietser Eddy Van de Vijver (46) uit Zulte om het leven. © Hans Verbeke

Volgende dinsdag afscheid van verongelukte bromfietser in intieme kring

Harelbeke/Kuurne/ZulteFamilie en intimi nemen volgende week dinsdag in het crematorium Westlede in Lochristi afscheid van Eddy Van de Vijver, de 46-jarige bromfietser uit Zulte die maandag om het leven kwam bij een ongeval in Harelbeke.

  1. Cinthy wil lievelingshond Laika met operatie redden: “Zij was er op moeilijke momenten voor mij. Nu wil ik er voor haar zijn”
    PREMIUM
    Izegem

    Cinthy wil lievelings­hond Laika met operatie redden: “Zij was er op moeilijke momenten voor mij. Nu wil ik er voor haar zijn”

    Dat een band tussen baasje en huisdier immens sterk kan zijn bewijzen Cinthy Waegebaert en haar hond Laika. De Izegemse heeft een chronische ziekte waardoor ze niet optimaal meer kan bewegen, maar vindt dankzij haar Mechelse herder nog veel levensvreugde. Alleen sukkelt Laika al een eind met zijn knieën en dringt een operatie zich op. Cinthy hoopt met een steunactie nu genoeg geld op te halen om dat mogelijk te maken. “Anders moet ik hem laten inslapen en dat kom ik nooit te boven”, klinkt het.