Laurent en Paulette poseren fier bij de banner waar ze aan mochten meewerken.
Volledig scherm
PREMIUM
Laurent en Paulette poseren fier bij de banner waar ze aan mochten meewerken. © Klaas Danneel

“Spijtig dat ik dit jaar niet over Tom Boonen zijn buikske mag wrijven.” Paulette kruipt na negen jaar opnieuw in de huid van ‘Germaine’ op E3-banner

harelbekeBakkersvrouw op rust Paulette Van Neste (75) mag voor de banner van E3 opnieuw in de huid kruipen ‘bloemenmeisje Germaine’. Ze deed in 2012 ook al eens, en Paulette mocht toen zelfs het podium op om de winnaar te kussen.

 1. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 2. Cateraar Fruy opent na elf maanden stilstand winkel: “We geven nooit op en vechten voor onze toekomst”
  Kortrijk/Heule

  Cateraar Fruy opent na elf maanden stilstand winkel: “We geven nooit op en vechten voor onze toekomst”

  Van ruim 500 evenementen per jaar naar het grote niets. De coronacrisis hakt er zwaar in bij Fruy Finest Food Catering. Toch blijven Xavier Fruy (44) en Ann Verduyn (41) niet bij de pakken zitten. Het koppel heeft nu met Atelier Fruy een eigen winkel vol smaakvolle gerechten geopend. “Mijn man was twee maanden geleden nog in rouw, zelfs koken lukte amper nog. Nu is de goesting terug. We zijn geen opgevers, we vechten voor onze toekomst”, vertelt Ann.
 1. Gigantische ijsberg van 1.270 km² scheurt af van Antarctica
  Play

  Giganti­sche ijsberg van 1.270 km² scheurt af van Antarctica

 2. Vrienden vormen menselijke ketting om hond te redden
  Play

  Vrienden vormen menselijke ketting om hond te redden