Zijn agenda was dus sowieso al best goedgevuld als slager/traiteur/restaurateur/B&B’er maar nu komt daar nog een extra engagement bij. Curd helpt als ‘Food Concept Consultant’ andere horeca-uitbaters om hun werkwijze in de keuken te verbeteren.
Volledig scherm
Zijn agenda was dus sowieso al best goedgevuld als slager/traiteur/restaurateur/B&B’er maar nu komt daar nog een extra engagement bij. Curd helpt als ‘Food Concept Consultant’ andere horeca-uitbaters om hun werkwijze in de keuken te verbeteren. © Henk Deleu

Slager Curd is de Gordon Ramsay van Vlaanderen: “De laatste twee jaar in 500 keukens raad gegeven”

harelbekeDe Gordon Ramsay van Vlaanderen? Dat is slager/restaurantuitbater Curd Velghe uit Harelbeke. De laatste twee jaar bezocht hij zo’n 500 horecazaken als ‘Food Concept Consultant’ om hen te helpen hun werkwijze in de keuken te verbeteren. “Vloeken zoals Gordon doe ik niet, neen. Integendeel, klanten vloeken wel eens tegen mij”, lacht Curd.