De organisatie liet enkele wielerwinnaars in de huid van een personage van FC De Kampioenen kruipen. Vlnr.: Patrick Lefevere als Boma, Eddy Planckaert als Xavier Waterslaeghers, Johan Museeuw  als Marc Vertonghen, Peter Van Petegem als Dimitri Detremmerie, Freddy Maertens als Oscar Crucke en Greg Van Avermaet als Carmen.
Volledig scherm
De organisatie liet enkele wielerwinnaars in de huid van een personage van FC De Kampioenen kruipen. Vlnr.: Patrick Lefevere als Boma, Eddy Planckaert als Xavier Waterslaeghers, Johan Museeuw als Marc Vertonghen, Peter Van Petegem als Dimitri Detremmerie, Freddy Maertens als Oscar Crucke en Greg Van Avermaet als Carmen. © Henk Deleu

Pikant maakt plaats voor plezant: E3-banner beeldt oud-wielrenners af als ‘kampioenen’

De banner voor de wielerwedstrijd E3 BinckBank Classic is dit keer niet controversieel, maar wél grappig. De organisatie liet enkele wielerwinnaars in de huid van een personage van FC De Kampioenen kruipen. Eddy Planckaert schittert op de affiche als Xavier Waterslaeghers en Greg Van Avermaet als... zijn vrouw Carmen. “Greg bleek een natuurtalent”, looft pr-verantwoordelijke bij E3 Jacques Coussens, het brein achter de banner.