Het is niet rendabel voor Benny Vandenbroucke en Soraya Vandamme om hun parenclub open te houden.
Volledig scherm
Het is niet rendabel voor Benny Vandenbroucke en Soraya Vandamme om hun parenclub open te houden. © Henk Deleu

Parenclub Pourquoi Pas sluit alweer - tijdelijk - na 2 maanden: “We zijn geen agenten, we willen onze klanten niet voortdurend controleren”

harelbekeBenny Vandenbroucke en Soraya Vandamme sluiten hun parenclub Pourquoi Pas in Harelbeke tijdelijk. De coronamaatregels maken het niet rendabel om hun zaak open te houden. Vorige week vrijdag was de laatste dag dat er nog erotische avontuurtjes te beleven vielen.

 1. Eerste Belgische ‘True Crime’-serie komt naar Streamz en Play4
  TV

  Eerste Belgische ‘True Cri­me’-se­rie komt naar Streamz en Play4

  ‘True Crime Belgium’ wordt de eerste true-crimereeks van Belgische bodem. De 16-delige docureeks met Belgische misdaadverhalen, bevat getuigenissen van speurders, onderzoeksrechters, openbare aanklagers, nabestaanden en slachtoffers die de misdaad overleefden. De verhalen komen uitgebreid aan bod op het scherm en leven ook verder in audio, dankzij een nieuw partnership met de Belgische true-crimepodcast ‘De Volksjury’.
 1. Grootste parenclub van Benelux ging twee avonden weer open, en wij gingen langs: “Mijn vrouw is een plank in bed, hier word ik tenminste begeerd”
  PREMIUM

  Grootste parenclub van Benelux ging twee avonden weer open, en wij gingen langs: “Mijn vrouw is een plank in bed, hier word ik tenminste begeerd”

  Parenclub Acanthus in Harelbeke is sinds vrijdagavond opnieuw open. Is dat daar een extra hete boel, na een coronasluiting van meer dan vijf maanden? En lukt dat wel, met zweterige in elkaar gehaakte lichamen de coronamaatregelen respecteren? Wij doken in onze schuif voor het mooiste maar ook meest verhullende lingeriesetje en gingen het voor u checken.
 2. Al vier keer veroordeeld en opnieuw te veel op bij ongeval: voorwaardelijke celstraf, alcoholslot en 5 maanden rijverbod voor dertiger
  Waregem

  Al vier keer veroor­deeld en opnieuw te veel op bij ongeval: voorwaarde­lij­ke celstraf, alcohol­slot en 5 maanden rijverbod voor dertiger

  Na vier eerdere veroordelingen voor alcoholintoxicatie was het krediet van een 33-jarige Waregemnaar bij de Kortrijkse politierechter op. Hij veroordeelde hem na een nieuw ongeval in Waregem met ruim 1,5 promille alcohol in het bloed niet alleen tot een boete van 3.600 euro en een rijverbod van 5 maanden maar gaf ook een voorwaardelijke celstraf van 3 maanden. “En reken maar dat het de volgende keer effectief wordt”, gaf de politierechter nog als waarschuwing mee.
 3. Last van vocht in huis? Zoveel kost het om dat aan te pakken (en op deze premies kan je rekenen)
  Livios

  Last van vocht in huis? Zoveel kost het om dat aan te pakken (en op deze premies kan je rekenen)

  18 procent van de Belgische woningen kampt met schade door vochtproblemen, dat blijkt uit cijfers van het Steunpunt tot bestrijding van armoede. Volgens het Wetenschappelijk en Technisch Centrum voor het Bouwbedrijf (WTCB) is zelfs 70 procent van de gevallen van bouwschade te wijten aan vocht. Vochtproblemen zijn hardnekkig en pak je best zo snel mogelijk aan. Maar hoeveel kost dat? En welke premies kan je daarvoor aanvragen? Bouwsite Livios zocht het uit.