Bert Vanlerberghe en Pieter Debrabant leerden wielrenner Yves Lampaert zes jaar geleden kennen . Ze baten nu samen de padelterreinen uit.
Volledig scherm
Bert Vanlerberghe en Pieter Debrabant leerden wielrenner Yves Lampaert zes jaar geleden kennen . Ze baten nu samen de padelterreinen uit. © Henk Deleu

Padelvelden in Hulste officieel ingespeeld, ook Yves ‘Lampie’ Lampaert kwam een balletje slaan

harelbekeIn Hulste zijn de twee padelvelden, die wielrenner Yves Lampaert samen met twee vrienden zal uitbaten, officieel ingespeeld. Dit weekend is er een gratis openingsweekend met initiatielessen en speelmogelijkheden.

  1. Vanaf nu kan je een betaalpauze voor je woonlening aanvragen. Maar wat zijn precies de voor- en nadelen van zo'n uitstel?
    Spaargids.be

    Vanaf nu kan je een betaalpau­ze voor je woonlening aanvragen. Maar wat zijn precies de voor- en nadelen van zo'n uitstel?

    Wie zijn rekeningen niet langer kan betalen, kan vanaf vandaag een betaalpauze voor de hypothecaire lening aanvragen. Om in aanmerking te komen, moet je aan enkele voorwaarden voldoen. Is dat het geval, dan hoef je van je lening gedurende een jaar geen kapitaal af te lossen, maar betaal je alleen de intresten. Hoeveel is dat dan precies? En schuilen er ook addertjes onder het gras? Spaargids.be zocht het uit.