De gestrande tractor met dieplader veroorzaakte geen hinder aan de rotonde van de koperen ketel, het oliespoor des te meer.
Volledig scherm
De gestrande tractor met dieplader veroorzaakte geen hinder aan de rotonde van de koperen ketel, het oliespoor des te meer. © Hans Verbeke

Olieleiding van tractor knapt op rotonde: loonwerker kan gevaarte netjes aan de kant zetten

BavikhoveEen tractor die op z’n aanhangwagen een kapotte laadkar vervoerde, is donderdagnamiddag gestrand op de rotonde aan de koperen ketel in Bavikhove. Dat gebeurde toen een koppeling aan de tractor het begaf. De brandweer had de handen vol om gelekte hydraulische olie te ruimen.

 1. ’t Pleintje in Kooigem krijgt speelboom
  Kooigem

  ’t Pleintje in Kooigem krijgt speelboom

  Klein maar fijn, dat is de nieuwe speelboom op ’t Pleintje in Kooigem, de kleinste deelgemeente van Kortrijk. “Er sneuvelde in 2019 een boom langs ’t Pleintje in Kooigem”, meldt schepen van Natuur Bert Herrewyn (sp.a) op Facebook. “Inwoners vroegen om die te vervangen door een nieuw exemplaar. Wat brainstormen via mail brachten mij en Kooigem op het idee van een speelboom voor de jeugd van Kooigem, aan ’t Pleintje. De boom heeft een specifieke takkenstructuur die perfect geschikt is om in te spelen. Hij is nu geplant, zodat hij verder kan groeien. Of hoe ‘Kortrijk Kinderrijk’ zo de ‘Kortrijkse Green Deal’ ontmoet.”
 1. Torenhoge zandhoos in India
  Play

  Torenhoge zandhoos in India

 2. Ex-Miss Belgian Beauty Eveline Hoste: "Ik vond mezelf ook mooi toen ik zwaarder was"
  Play

  Ex-Miss Belgian Beauty Eveline Hoste: "Ik vond mezelf ook mooi toen ik zwaarder was"