In Harelbeke verontschuldigde Stan Van Samang zich bij het publiek voor de uitgelekte naaktfoto’s.
Volledig scherm
In Harelbeke verontschuldigde Stan Van Samang zich bij het publiek voor de uitgelekte naaktfoto’s. © Henk Deleu

“Nog één keer iets zeggen. En dan hoop ik weer vooruit te kunnen, samen met iedereen die ik graag zie”: Stan Van Samang drukt ook tijdens Harelbeke Feest zijn spijt uit

In Harelbeke drukte zanger Stan Van Samang (41) zaterdagnamiddag nog eens zijn spijt uit over de heisa van de op internet uitgelekte naaktfoto’s. Hij deed dat bij aanvang van zijn optreden tegen zijn fans. “Ik hoop dat ik nu gewoon vooruit kan met iedereen die ik graag zie.” 

  1. KV Kortrijk ontvangt Anderlecht zonder publiek: “Teleurgesteld, we deden er àlles aan om het zo coronaveilig te houden”
    Kortrijk

    KV Kortrijk ontvangt Anderlecht zonder publiek: “Teleurge­steld, we deden er àlles aan om het zo coronavei­lig te houden”

    De stilte regeert vrijdagavond in het Guldensporenstadion, waar ‘de Kerels’ RSC Anderlecht ontvangen. De 2.200 al geregistreerde supporters blijven thuis, nu de coronamaatregelen verder verstrengen. “We zijn teleurgesteld, onze medewerkers hebben zich in alle bochten gewrongen om het zo coronaveilig mogelijk te maken”, zegt commercieel KVK-manager Jelle Brulez. “Laat me wel ook duidelijk zijn dat we als club niet boven het maatschappelijk belang staan. We zijn geen virologen en pretenderen zeker niet dat we het beter weten.”