Commissaris Heidi Decraene (zittend, rechts), illustreert hoe makkelijk het is om online een afspraak te boeken bij de politie. De zonechefs en andere medewerkers van de vier deelnemende politiezones kijken met belangstelling toe.
Volledig scherm
Commissaris Heidi Decraene (zittend, rechts), illustreert hoe makkelijk het is om online een afspraak te boeken bij de politie. De zonechefs en andere medewerkers van de vier deelnemende politiezones kijken met belangstelling toe. © Hans Verbeke

Net zoals bij de dokter en de tandarts: nu ook online afspraak boeken bij de politie

Tijdswinst en een efficiëntere afhandeling. Dat is wat de politie voor ogen heeft, nu de burger in vier politiezones in onze regio (Vlas, Grensleie, Gavers en Mira) online een afspraak kan maken voor de aangifte van minder dringende zaken. Overvolle wachtzalen bij de politie behoren daarmee tot het verleden. Maar er zijn ook andere voordelen.

3 reacties

 • Marc Ledure

  2 jaar geleden
  Dat is de MAX! Sorry ik wil zeggen het gemak. Laat ze maar komen grietje en komen ze niet we zitten hier toch op ons gemak.
 • luc declerck

  2 jaar geleden
  Wat met mindermobiele mensen ? Politie moet naar bewoner toe komen voor aangifte! Maar dezewil niet ! Als openbare dienst moest dit verplichtend zijn ! Politici weten wat te doen !
 • Katherine Baker

  2 jaar geleden
  Zouden ze niet beter hiermee nog een generatie wachten ? De meeste gepensioneerden kunnen maar met moeite een gewone gsm, parkeerautomaat, ... bedienen.
 1. Man grijpt lynx die zijn vrouw aanvalt: "Ik ga je doodschieten!"
  Play

  Man grijpt lynx die zijn vrouw aanvalt: "Ik ga je doodschie­ten!"

 2. Strand van Knokke overspoeld door feestende jongeren
  Play

  Strand van Knokke overspoeld door feestende jongeren