Na een botsing liet de jongeman een veel te hoog alcoholgehalte optekenen.
Volledig scherm
Na een botsing liet de jongeman een veel te hoog alcoholgehalte optekenen. © Kristien Bollen

Maand rijverbod en boete na botsing met 2,3 promille in Bavikhove

Hulste/BavikhoveEen jongeman uit Hulste (Harelbeke) is maandag door de Kortrijkse politierechter veroordeeld tot een rijverbod van 1 maand en een boete van 1.600 euro.

 1. Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmakende ‘FIRE’
  Play
  TV

  Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmaken­de ‘FIRE’

  Streamz lost de trailer van de vierdelige documentairereeks ‘Is crypto het nieuwe goud?’ De reeks volgt negen Vlamingen en vier experten in de mysterieuze wereld van cryptovaluta en NFT’s. Ze geven elk een kritische blik op de unieke en bijzondere digitale munt. Maak kennis met de crypto-aanhangers die hun succes en tegenslagen delen. “In 2017 hebben we al onze bezittingen verkocht en dan zijn we voor bitcoin gegaan", klinkt het bij Didi Taihuttu.
 2. Nog eens 1 jaar cel voor 27-jarige jongeman die chat met minderjarige meisjes
  Kortrijk

  Nog eens 1 jaar cel voor 27-jarige jongeman die chat met minderjari­ge meisjes

  Een 27-jarige man uit Kortrijk is nog maar eens veroordeeld voor zedenfeiten. Nog voor het vonnis vorig jaar was uitgesproken in een zaak waarbij hij er relaties op nahield met een 13- en 14-jarig meisje, ging hij opnieuw aan het chatten met een 15-jarig meisje. Deze keer is hij veroordeeld tot één jaar cel waarvan enkel de voorhechtenis effectief is, hij moet zich ook enkele jaren aan strikte voorwaarden houden.