De brandweer rukte uit naar woonzorgcentrum De Vlinder op kerstavond.
Volledig scherm
De brandweer rukte uit naar woonzorgcentrum De Vlinder op kerstavond. © LSI

Kerstavond start met brandweer in woonzorgcentrum De Vlinder in Harelbeke

HarelbekeIn Harelbeke startte de kerstavond met een bezoekje van de brandweer. In de kelder ging het brandalarm af, maar uiteindelijk bleek er niets aan de hand te zijn.

 1. Veertiger belandde in de cel na relatiebreuk en aanhoudende stalking van ex: “Ik besef dat ik fout was en de relatie voorbij is”

  Veertiger belandde in de cel na relatie­breuk en aanhouden­de stalking van ex: “Ik besef dat ik fout was en de relatie voorbij is”

  Omdat hij niet kon verkroppen dat zijn relatie voorbij was, begon een 46-jarige man uit Wielsbeke zijn ex-vriendin uit Oostrozebeke te stalken. Omdat hij verschillende waarschuwingen van het gerecht in de wind sloeg, belandde hij in de cel. Voor de rechtbank in Kortrijk riskeert hij nu een celstraf van twee jaar. “Niemand wordt er beter van als hij nog langer in de gevangenis moet blijven”, zei advocaat Filip De Reuse.
  Waregem
 2. Nieuw: Oorkruid brengt muziekconcerten op unieke locaties, zoals de enige nog werkende vlaszwingelwindmolen in Europa

  Nieuw: Oorkruid brengt muziekcon­cer­ten op unieke locaties, zoals de enige nog werkende vlaszwin­gel­wind­mo­len in Europa

  Kortrijk is met Oorkruid Events vzw een nieuw cultureel concept rijker. De initiatiefnemers focussen op gezellige muziekconcerten in unieke settings. Waar je niet vaak komt en waar je onvergetelijke ervaringen beleeft. Het eerste event is een optreden van Mama’s Jasje & Julía, op woensdag 17 mei in Preetjes Molen, de enige nog werkende vlaszwingelmolen in Europa, in Heule.
  Heule