Amper vijf dagen na het overlijden van André Carlier (94) is ook zijn echtgenote Jacqueline Boivin (90) gestorven. “De liefde met de grote L hadden ze”, zegt Sonja Dewerchin, dochter van Jacqueline. “André is altijd als een vader voor mij geweest.”
Volledig scherm
PREMIUM
Amper vijf dagen na het overlijden van André Carlier (94) is ook zijn echtgenote Jacqueline Boivin (90) gestorven. “De liefde met de grote L hadden ze”, zegt Sonja Dewerchin, dochter van Jacqueline. “André is altijd als een vader voor mij geweest.” © Dewerchin

Jacqueline (90) sterft van verdriet, vijf dagen na het overlijden van André (94): “Ze waren elkaars tweede liefde, wat 52 jaar geleden allesbehalve evident was”

harelbekeAmper vijf dagen na het overlijden van André Carlier (94) is ook zijn echtgenote Jacqueline Boivin (90) gestorven, wellicht aan een gebroken hart. Het koppel was 52 jaar geleden elkaars tweede liefde, wat in die tijd allesbehalve evident was. “De liefde met de grote L hadden ze”, zegt Sonja Dewerchin, dochter van Jacqueline. “André is altijd als een vader voor mij geweest.”

 1. Arch Enemy, Pat Krimson, Samson of Flip Kowlier? Ontdek deze heel uiteenlopende festivaltips in het zuiden van West-Vlaanderen
  PREMIUM
  Kortrijk/Tielt/Roeselare/Beselare/Avelgem

  Arch Enemy, Pat Krimson, Samson of Flip Kowlier? Ontdek deze heel uiteenlo­pen­de festival­tips in het zuiden van West-Vlaanderen

  Een fris pintje en een optreden? Dan moet je in het verlengde weekend van 13, 14 en 15 augustus in het zuiden van West-Vlaanderen zijn. Het aanbod is even divers als indrukwekkend. De metalheads onder ons zakken straks ongetwijfeld af naar Kortrijk, maar Alcatraz is niet het enige festival dat voor de deur staat. We pikten er vijf uit die qua genres en publiek mijlenver uit elkaar liggen, maar stuk voor stuk de moeite waard zijn. Het belooft snikheet te worden, dus vergeet je zonnecrème niet!
 2. Vlasmarkt verwelkomt met Timmy’s vijfde café: “Tot diep in de nacht open, ook tijdens de week”
  PREMIUM
  Kortrijk

  Vlasmarkt verwelkomt met Timmy’s vijfde café: “Tot diep in de nacht open, ook tijdens de week”

  Waar vroeger frituur De Vlasmarkt zat, is nu met Timmy’s een nieuw café geopend. Het is het vijfde café op de Vlasmarkt, waar je verder ook Gainsbar, Ziggy, Hermana en De Gouden Aap hebt. “Op de Vlasmarkt kan je altijd jezelf zijn. En ook bij mij is iedereen welkom, zolang je je maar gedraagt”, vertelt zaakvoerder en Kortrijkzaan Tim Roelstraete (39), alias deejay T-mo-T.